La jornada al futbol base (8 i 9 abril)

LES CRÒNIQUES

Diuen que al mes d’abril, pluges mil. I també gols mil al planter de la Fundació UE Olot. Ruixat de pólvora ofensiva en totes les categories que ens van deixar un balanç de 4 victòries, 3 empats i 2 derrotes. Cal dir que els dos cadets van haver d’ajornar els seus partits. La resta, els repassem tot seguit amb les cròniques que ens faciliten els tècnics:

PUF Figueres 7-4 ALEVÍ D

Un enfrontament complicat de disputar en un camp petit i irregular en el qual la tramuntana també va fer acte de presència. Els figuerencs tenien molt clar com jugar i malgrat que l’Aleví D va tenir la pilota durant la majoria de temps, no van saben connectar amb els davanters i arribar en zones ofensives per marcar.

ALEVÍ C 9-3 Blanes

L’Aleví C va ser el clar dominador del partit des del primer minut. Tot i tenir diverses ocasions clares, els va costar obrir la llauna però a partir d’aquí ja no van parar fins a obtenir un 6-0 a la mitja part. El bloc de Corominas i Caballero va seguir dominant i només en els últims minuts els blanencs van poder reduir distàncies.

Cristinenc 7-7 ALEVÍ B

Repartiment de punts al Baix Empordà de l’equip que dirigeixen Delgà i Genís. Un partit molt ben jugat de l’Aleví B, que va saber imprimir molta velocitat en les accions d’atac i va intentar frenar l’embranzida del rival. Només en el tram final el Cristinenc va poder igualar el marcador a través d’un joc més físic i directe, anotant dos gols fora del temps reglamentari. 

ALEVÍ A 1-1 Bisbalenc

Un partit molt estrany en el qual l’Aleví A va sortir poc concentrat i adormit en els dos primers quarts. Això ho vam aprofitar els visitants, que en una llarga jugada es van avançar en el marcador. Al tercer quart, els de Banús i Morchón va despertar i van ser amos i senyors del joc, aconseguint la diana de la igualada. Els de casa van generar oportunitats destacades en l’últim car però van pagar la manca d’encert. 


INFANTIL C 7-0 Sant Pere Màrtir

Un duel molt plàcid per a l’Infantil C, que s’enfrontava a un rival de la part baixa de la classificació. Els d’Obrador i Ferrés van mostrar una gran superioritat, van concedir molt poques accions de perill i van pecar de falta de punteria tot i el contundent marcador final.


La Cellera 1-5 INFANTIL B

Gran victòria de l’Infantil B a la Cellera. Els d’Ayats i Gratacós ja van tenir opcions des de l’inici i el gol no va tardar gaire en arribar en un bon cop de cap. Una gran passada a l’espai propiciava el segon dels olotins, que veien com la Cellera retallava diferències. A continuació, una altra fuetada de l’Infantil B, ampliant l’avantatge just abans del descans. A la represa, els nostres van defensar molt bé la verticalitat dels cellerencs i van poder ampliar el resultat fins a deixar un clar i rotund 1-5.


Vilablareix 1-5 INFANTIL A

Un duel que es va posar de cara ben aviat gràcies a l’efectivitat en les primeres arribades a l’àrea, un encert que durant tota la temporada els havia penalitzat i aquest cop els va ajudar a tirar endavant un partit complicat. Un Infantil A va gaudir del control i del domini del joc en tot moment. En aquesta Setmana Santa, els jugadors de Ketxa i Barris rebran el premi de participar al prestigiós Torneig MIC de la Costa Brava. Molta sort i a disfrutar de l’experiència!


Figueres 3-0 JUVENIL B

Un compromís molt difícil al camp del líder. El Juvenil B va apoderar-se del joc però els va costar progressar amb pilota. En canvi, els figuerencs van fer molt de mal en les transicions ofensives per decantar la balança. Els tècnics destaquen el bon treball realitzat per part dels jugadors.


Gironès Sàbat 2-2 JUVENIL A

Un partit complicat en un camp difícil per desplegar el joc de la UEO. En una primera part intensa i amb força arribades als dos costats, el Juvenil A es va avançar per arribar al descans amb un avantatge mínim. A la represa, els gironins van collar per donar la volta al marcador i situar el 2-1 en pocs minuts de diferència. Tot i això, els de Sánchez i Duran van poder signar les taules traient profit d’un fora de banda en una acció aïllada.

 

–> SETMANA SANTA (Torneig MIC):

Dimecres 12 d’abril

9:00h: Tecno Soccer Barcelona – Aleví (L’Escala)

9:00h: Shangwen – Infantil (Mont-ras)

Dijous 13 d’abril

11:00h Aleví – Athletic de Bilbao (Torroella de Montgrí)

11:00h Infantil – Deportivo Football Academy (La Bisbal d’Empordà)

17:00h Qingdao Huanghai – Aleví (L’Escala)

18:00h FC Central Los Angeles –Infantil (Mont-ras)

 

 

Leave a Reply