Un punt de resignació (Sabadell B 1-1 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot no sap matar el partit en una gran primera part de domini i clares oportunitats i el Sabadell B li aixafa la guitarra a la represa. Sergio Álvarez ha avançat als de Calderé, però els vallesans han empatat gràcies a un golàs de Montero. Un repartiment de punts insuficient que ens manté al liderat a l’espera del que pugui fer demà al Peralada. Divendres que ve, visita de la Jonquera. 

Ja ho diu el refrany, “qui perdona, ho paga”. Avui hem viscut aquesta dita en la màxima expressió després d’una primera part notable dels nostres jugadors. Arribant per dins, per fora, amb centrades laterals, amb combinacions interiors… l’Olot ha desbordat la defensa del filial arlequinat. En una de les primeres, Sergio Álvarez l’ha endreçat després d’una genial acció personal d’Uri Santos (14′). Diana matinera del veneçolà que feia presagiar una bona tarda per als nostres interessos. La pólvora, però, s’ha aturat aquí. I això que les ocasions s’han anat succeint; Blázquez, Uri, Sergio i Roger han sembrat el perill a la porteria d’Arnau, que mereixia veure almenys un parell de gols més dins la seva xarxa. Per part dels locals, toc al centre del camp i tímides arribades sobretot en les jugades a pilota aturada. I un tir de Sergio que ha sortit prop de la creueta de Ginard. Temps de descans amb avantatge mínim.

sergio2SBD

Els d’Ignasi Senabre, que s’estan jugant les garrofes per mantenir-se a Tercera, han sortit més intensos a la represa pressionant la sortida de pilota dels garrotxins. Sense fer res de l’altre món, els locals s’han trobat amb un autèntic golàs de Montero, que ha engaltat tal com venia una centrada des de la banda esquerra (49′). La segona part ha estat més trencada, amb els dos equips buscant desequilibrar la balança. Hi ha posat més ímpetu la UEO, que amb un xut potent de Marc Mas ha fet lluir de valent Arnau. També ha entrat Dembo en la recta final, i el gambià ha enviat una rematada al pal després d’una altra bona associació ofensiva. Quan arribàvem, ho fèiem amb molta claredat, mentre que els intents sabadellencs eren més aïllats i sense idees. Això sí, en temps de descompte, Xavi Ginard ha hagut d’aparèixer decisivament per treure un llançament de falta de Lledó sobre la mateixa línia de gol. El Sabadell B i els aficionats han reclamat que la pilota havia entrat tota, però les imatges parlen per sí soles. Uns minuts finals que, entre lesions, interrupcions i protestes, s’ha pogut jugar ben poc a futbol i això ha beneficiat als de casa, contents per haver frenat el líder amb aquest empat. No passa res, un obstacle en el camí, en volíem tres però ens conformem amb un. Queden cinc batalles i tenim opcions intactes. Això no para, el proper Divendres Sant rebem la Jonquera a l’Estadi (17h). Costarà, clar que costarà, però estem encaparrats en el premi gros. Hi tornarem!

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell B: Arnau, Sergio, Gonzalo, Tino, Guillem (c), Èric, Ñito (Sarmiento, 79′), Lledó, Jose, Montero (Rubén, 91′) i Aliaga (Juanma, 67′).

UE OLOT: Ginard, Jose (c), Escudero, Blázquez, Roger, Marc Mas, Uri, Micaló (Bigas, 64′), Tito (Dembo, 60′), Sergio Álvarez i Héctor.

Gols: 0-1, Sergio Álvarez (14′), 1-1, Montero (49′)

Àrbitre: Raúl Calle Martínez. Ha amonestat Guillem,  Lledó, Montero i ha expulsat Juanma (Sabadell B) i a l’Olot ha amonestat Roger. 

Incidències: partit corresponent a la 33a jornada del campionat de lliga amb la presència d’uns 200 espectadors al Poliesportiu Municipal Olímpia de Sabadell.

Fotos: Sandra Dihor

Leave a Reply