Futbol en Divendres Sant!

La processó pel títol passa per l’Estadi Municipal. Després de l’empat a Sabadell, hem agafat una distància de tres punts respecte el Peralada, que va punxar a Castelldefels. Queden cinc jornades i depenem de nosaltres mateixos per ser campions. I de vosaltres, que ompliu les graderies i que animeu com si s’acabés el món. Per Setmana Santa, segueix el futbol a Olot; aquest Divendres Sant a les 5 de la tarda, duel gironí amb objectius ben definits; UE Olot-UE La Jonquera. 

El cartell promocional, obra de l’empresa olotina Marejant La Perdiu, s’ha inspirat en el municipi fronterer i en les metes a l’horitzó que tenen els homes de Ramon Calderé. Divendres, una nova oportunitat per seguir mirant amunt! No ens fallis, ara és l’hora de la veritat!

J34-UEOLOT-JONQUERA-cartell-web

Leave a Reply