La Setmana Santa al futbol base

LES CRÒNIQUES

No ha estat una Setmana Santa de penitència ni de viacrucis, sinó més aviat de passió i ressorgiment per alguns equips de la Fundació UE Olot. Destaquem la participació de l’Aleví D al torneig de Sant Pere i la doble actuació de l’Aleví i l’Infantil al prestigiós MIC 2017, el torneig internacional de futbol base de Girona-Costa Braava, en el qual van plantar cara contra clubs de primer ordre mundial.

ALEVÍ D: tercer classificat a Sant Pere Pescador 

Un molt bon torneig realitzat per a l’equip de Marc Fortet i Albert “Ketxa”, que va caure a les semifinals als penals. L’Aleví D va oferir un bon joc de toc i amb una intensitat molt alta, ja que es tractava de partits de 20 minuts. El cos tècnic destaca l’ovació que es van endur els jugadors quan entraven cap als vestidors, no només dels pares sinó de la resta de públic que hi havia al camp del municipi empordanès. Un gest molt emocionant i que demostra com van gaudir amb el futbol dels nostres petits.

alevíD1Foto: Marcel Presta

ALEVÍ A i B: donant la talla al MIC 17

Un balanç molt positiu, primer de tot perquè els nens es van conèixer més entre ells amb una convivència total (5 dies junts més 24 hores) que va fer créixer l’equip. En segon lloc, perquè es relacionen i tenen l’oportunitat de segur contra equips que segurament mai més tornaran a coincidir.  A més, el grup d’Obrador i Somovilla va competir molt bé i van oferir un joc molt vistós i agradable, tenint en compte les poques hores que havien treballat en futbol-11. Segurament es mereixien guanyar l’última eliminatòria contra el RBC Roosendaal, però en general la valoració és molt positiva.aleví12Foto: Sílvia Danés 

INFANTIL A: fins a les semis de consolació del MIC 17

Ha estat una experiència molt bona i intensa per a tots. Els jugadors van compartir hotel amb equips d’Estats Units, Irlanda, Costa d’Ivoria o Turquia i van veure diverses maneres d’entendre el futbol. Els de Sergi Vila “Ketxa” i Llorenç Barris van jugar contra tres equips molt físics en la primera fase i tot i competir bé, no van poder guanyar cap partit. En la fase de consolació, en format d’eliminatòria directe, els equips eren més similars i l’Infantil A es va plantar fins a les semifinals, on van caure contra l’Acadèmia Wilmer López (0-1). Cal destacar el partit de quarts de final, en el qual es van classificar als penals contra el Next Gen USA i va ser una lliçó molt positiva per al grup. El cos tècnic assenyala que els jugadors han estat de 10, tant dins com fora del camp, mostrant companyerisme i respecte cap als rivals (fins i tot fent amistats amb companys de Costa d’Ivori o Tenerife). Els pares també han fet molta pinya i han animat i ajudat moltíssim en tot moment. També cal ressaltar la feina de Johny Agustí, adjunt a la coordinació del futbol base, per activar el MIC 17 i agrair l’esforç i dedicació en aquesta experiència.

*Més imatges a https://www.instagram.com/infantilaueolotmic/

–> LA PROPERA JORNADA:

FB22-23Abril

Leave a Reply