Per Sant Jordi, tots a Peralada!

Aquest diumenge hi ha un títol de lliga en joc. La Unió Esportiva Olot visita el camp del CF Peralada (17h), segon classificat i principal perseguidor, i s’espera comptar amb un desplaçament massiu d’aficionats garrotxins cap a l’Alt Empordà. És per això que La Grada UE Olot convoca a tots els seguidors al Castell de Peralada i organitza un dinar popular al municipi xampanyer. Tenyim-lo de vermell!

La concentració i l’àpat, que es preveu multitudinari, serà a les 14h i tindrà el punt de trobada just davant del Castell de Peralada (Restaurant El Grill del Celler, C/ Sant Joan, 11) per a tots els seguidors que vulguin dinar plegats i fer bullir l’olla abans de la gran cita. Tot seguit, a les 16h, xino-xano cap al camp per donar color als carrers del poble. La Marea Vermella contempla una de les mobilitzacions més importants dels últims temps i vol convertir el Municipal de Peralada en el Fortí Olotí per tal d’assolir l’objectiu. Per Sant Jordi, la diada dels catalans, tenim el duel més esperat del curs i l’oportunitat de ser campions de forma matemàtica. Amb la rosa, el llibre… i la samarreta vermella! TOTS A PERALADA!

Més informació: 649 137 398 (Marc Olivas)

*NOVETAT: Ja està disponible la nova bufanda de la UEO a El Setrill, ATN Restaurant i Base Font Esports per un preu de 7’5€. Guarneix-te amb els nostres colors! bufandaUEO1

Leave a Reply