La jornada al futbol base (22 i 23 abril)

LES CRÒNIQUES

Cap de setmana enmig de la diada de Sant Jordi per als equips de la Fundació UE Olot, que van obtenir uns registres de 4 victòries, 1 empat i 6 derrotes. Tot seguit, mirem amb lupa cadascun dels partits amb els resums que ens ofereixen els tècnics de les diverses categories:

ALEVÍ D 4-3 Banyoles

Un bon partit de l’equip de Fortet i Ketxa, que va dominar el partit a través del joc malgrat que el Banyoles va aprofitar les seves comptades arribades a l’àrea per marcar els seus gols.

Guíxols 3-2 ALEVÍ C

Un partit molt igualat que va començar dominant l’Aleví C i va posar-se per davant en el marcador. Els de la Costa Brava, però, van igualar les forces just després. Un duel molt tàctic amb més ocasions per als de Corominas i Caballero, que al final de la tercera part van col·locar el 1-2. En els últims compassos, els ganxons van materialitzar dos gols més i van quedar-se amb els tres punts.

ALEVÍ B 5-4 Lloret

Tot i disposar d’opcions més clares per marcar, l’Aleví B va anar al descans amb un resultat desfavorable de 1-4. El treball en equip i les ganes dels nois dirigits per Delgà i Genís van propiciar que es pogués donar la volta al marcador en les dues últimes partits.


Vic 7-0 ALEVÍ A

Partit molt complicat dels olotins davant d’un gran Vic. Tot i el resultat final, els de Banús i Morchón van firmar un molt bon partit, però la falta de concentració i errors individuals, a més d’una tercera part dolenta, van propiciar el resultat final. 


Besalú 0-4 INFANTIL C

Un enfrontament dominat completament per l’Infantil C, que no va concedir ni una sola ocasió al rival. Això sí, els gols del conjunt d’Obrador i Ferrés van tardar a arribar, no va ser fins a la segona meitat que van obrir la llauna tot i fallar diverses oportunitats. 


INFANTIL B 0-3 Quart

L’Infantil B va fer un partit molt correcte, contra el colíder del grup, la llàstima va ser que els petits detalls van desajustar el marcador. L’equip olotí va estar ben ordenat defensivament, va intentar superar les primeres pressions i va jugar directament amb el puntes. Els d’Ayats i Gratacós van rebre el primer gol molt aviat, fruit d’una mala presa de decisió. Aquest gol no va abaixar els ànims dels jugadors, que van mostrar un bon nivell competitiu i van estar a prop de veure porteria. La segona diana dels visitants va arribar a l’últim minut del primer temps. A la represa, els de casa van tenir bona organització defensiva per sortir amb pilota controlada, però el Quart els va exigir molt i va marcar el 0-3 a pocs minuts per finalitzar.

INFANTIL A 10-0 Breda

Un duel controlat en tot moment davant del cuer de la categoria. L’Infantil A es va prendre el matx molt seriosament i va oferir una molt bona actuació, intentant millorar en cada acció. Els tècnics assenyalen que l’equip continuarà treballar per intentar donar guerra fins al final.


Figueres 4-2 CADET B

Una primera part molt igualada amb domini altern en un terreny de joc de grans dimensions. Al descans, el resultat era d’empat a un, però a la represa el Figueres va pressionar més amunt i va tancar el Cadet B al seu camp, aconseguint així el 2-1. Els de Barnadas i Casas, molt lluitadors, van fer el més difícil empatant en una bona jugada, però els locals van aprofitar un error defensiu per signar el 3-2 i finalment van marcar el quart a les acaballes.

Llagostera 2-1 CADET A

Primer temps molt igualat amb més arribades dels locals malgrat no generar un gran perill. A la segona, el Cadet A va mostrar més atreviment i va disposar d’una ocasió claríssima que no va saber transformar. Al cap de poc, 1-0 del Llagostera en una pilota llarga. El gol va fer baixar el ritme dels de Serrado i Botella, que van veure com els llagosterencs clavaven el segon amb un gran xut des de fora l’àrea. Els olotins van seguir donant la cara, retallant distàncies i fins i tot tenint opcions de puntuar. Els tècnics es mostren molt contents vist el gran joc desplegat pels seus jugadors al camp del líder. 


JUVENIL B 1-1 Quart

Notable primera meitat del Juvenil B, amb domini de pilota però sense precisió en els últims metres. El Quart enllaçava bons contraatacs ja que es quedaven alguns homes despenjats quan els de Luque i Barranco atacaven. La segona va ser més igualada i el matx es podia haver decantat tant per una banda com per l’altra.


JUVENIL A 3-4 Vilassar de Mar

Un compromís en el qual el Juvenil A va ser superior, generant moltes ocasions en la primera part per agafar avantatge en el marcador. No hi va haver efectivitat de cara a porteria a diferència del Vilassar, que va marxar al descans amb un 1-2 a favor. A la segona, el ritme va disminuir però els de Sánchez i Duran van continuar creant arribades per remuntar. Els maresmencs va saber esperar el seu moment al contraatac i es van endur el triomf del Morrot amb el 3-4 definitiu.

Leave a Reply