Continuarà… (CF Peralada 2-1 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot competeix a alt nivell a Peralada i s’avança amb un gran cacau d’Héctor Simón, però veu com li remunten a la represa amb una genialitat d’Àlamo i una diana de Forgas en temps de descompte. A la grada, golejada de la Marea Vermella amb mig miler de seguidors. La lliga segueix ben viva amb els xampanyers a tres punts dels olotins a falta de tres jornades per acabar. Diumenge que ve, Vilafranca. 

Un dia especial, Sant Jordi, per un partit especial; un duel gironí de Tercera que no ha decebut a les expectatives, tant des de dins com des de la fora el camp. Dos equips amb dues propostes diferents d’entendre el futbol que s’han enfrontat sobre la gespa del Municipal de Peralada. Només començar, Marc Mas ja ha avisat amb la primer acció de perill. I abans del primer quart d’hora arribava el gol d’Héctor Simon, un xut col·locadíssim des de fora l’àrea que entre Gianni i el pal han acabat de fer entrar (14′). Una diana molt important per encara amb més tranquil·litat la resta de partit i jugar amb els nervis del rival. Un Peralada molt intens en la pressió i que abusava dels canvis d’orientació amb poca precisió. Destaquem tres bones ocasions dels visitants; dues de Corominas, l’ex-Olot, i un tir ajustat de David Serrano. L’Olot, ordenat i seriós, esperava el seu moment a la contra mentre els seguidors cantaven i donaven color al Municipal.

A la represa s’ha mantingut l’alt ritme en el joc i en les disputes, amb Djak Traoré, Roger Vidal i companyia deixant-se la pell en cada bola dividida. Marc Mas, amb un xut centrat, i Tito Malagón, buscant el córner olímpic, han fet intervenir Gianni Cassaro. Just quan més còmodes estaven els olotins ha arribat l’empat de Sergi Álamo, que acabava d’ingressar al camp i ha signat una paràbola de traca (56′). Calderé ha apostat per Dembo per obrir el camp per l’esquerra i el gambià ha tingut bones aparicions en transició. També Micaló, en un servei de cantonada, hauria pogut marcar amb el cap. Un punt era d’allò més valuós, però els petits detalls ens han tornat a fer la guitza. Temps afegit, córner pels xampanyers i rematada precisa d’Ernest Forgas. Una garrotada massa dura pel llistó ofert pels seus homes. Menció a apart mereix l’afició, unes 500 persones que han tenyit de vermell els carrers del poble i han animat fins al final. Avui no hi ha hagut recompensa i el Peralada es situa a tres punts, però el triomf ambiental se l’emporta la Grada UE Olot amb diferència. Hi haurà més lliga, hi haurà més guerra i hi haurà més emoció en aquestes últimes tres jornades. Perquè ningú va dir que fos fàcil i perquè rivalitzem amb un senyor club, filial de tot un Girona FC. Diumenge al migdia, un nou capítol; Olot-Vilafranca. Ara més que mai! HI TORNAREM!

FITXA TÈCNICA

CF Peralada: Gianni, Vallho, Estellés (Jorge Marta, 76′), Carbó, Serrano (Sergi Àlamo, 56′), Coro (c), Boniquet, Cesc Clotet (Forgas, 48′), Carbonell, Djak i Chele

UE OLOT: Ginard, Jose (c), Escudero, Blázquez (Bigas, 62′), Roger, Marc Mas, Uri (Sergio, 85′), Èric (Dembo, 70′), Micaló, Tito i Héctor.

Gols: 0-1, Héctor (14′), 1-1, Sergi Àlamo (65′), 2-1, Forgas (93′).

Àrbitre: Sergi Carrero Romera. Ha amonestat Ernest Forgas (Peralada) i Roger, Uri i Micaló (UEO).

Incidències: partit corresponent a la jornada 35 del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera Divisió amb la presència d’uns 1.200 espectadors al Municipal de Peralada, uns 500 d’aquests aficionats de la UEO.

Fotos: Isaac Planella-UE Olot

Leave a Reply