Guillem Sacrest, porter de futur

Guillem Sacrest, prometedor porter olotí de la casa, s’entrenarà a partir d’ara en dinàmica del primer equip, tot i que seguirà competint amb el juvenil de Preferent. D’aquesta manera, la Unió Esportiva Olot manté l’aposta per potenciar la base i vol que serveixi d’estímul i exemple per a la resta de jugadors del planter.

Sacrest, que ja ha participat en alguns entrenaments sota les ordres de Ramon Calderé i Joan Miquel Salavedra, està realitzant una gran temporada al Juvenil A de Joan Sánchez i Sergi Duran, que milita al grup 2 de Preferent. El futbolista olotí té 18 anys i encara li queda un altre any a la categoria, però el club ja l’ha lligat en curt i té moltes esperances dipositades en la seva figura. En aquest sentit, la UEO referma la línia de potenciació del futbol base per intentar nodrir el primer equip amb joves de la casa. Els casos més recents d’Èric Vilanova, Lluc Banús o el mateix Alfredo Gutiérrez han d’incentivar als jugadors de la Fundació UE Olot de cara al futur. Enhorabona, Guillem! A treballar més fort!

Fotos: JM Buxasas

Leave a Reply