Bracons, emocions i decepcions (AEC Manlleu 4-3 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot acomiada la lliga regular amb una derrota al camp del Manlleu, que tot i aixecar un 1-3 no pot evitar el descens a Primera Catalana. Els gols de Sergio, Uri i Dembo han estat capgirats per l’empenta dels osonencs en el tram final. El campió de Tercera ja espera rival en el sorteig de la primera eliminatòria del play-off que es celebra demà.

Com sol ser habitual en aquests casos, el Manlleu ha fet el passadís als flamants campions de Tercera abans de la disputa d’un derbi de Bracons vibrant i amb moltes alternatives en el marcador. Hem sortit forts al terreny de joc, dominant el tempo i acaparant la pilota. En un onze amb els jugadors menys habituals, i fins i tot el juvenil Sergi Ferrusssola, l’equip no ha desentonat i ha ofert una bona imatge per tancar el campionat. Ben d’hora, Sergio Álvarez ha traduït el control olotí amb una gran definició després d’una assistència d’Èric Vilanova (9′). Els osonencs, que havien de guanyar i esperar per mantenir-se a la categoria, han començat a collar al voltant de la mitja hora de partit. Els de Calderé, però, buscaven augmentar l’avantatge i tant Sergio com Èric han tingut bones ocasions per fer-ho. Però ha estat Uri Santos qui l’ha enviat dins de la xarxa després d’una gran combinació entre el mateix Sergio i Blázquez (44′). Gol psicològic just abans del descans.

A la represa, el ritme i la intensitat han baixat en una matinal calorosa a la població manlleuenca. Els d’Albert Santanera, lluny de rendir-se, han retallat distàncies amb un gol de Manu (47′). Una segona meitat sense un clar dominador i amb un conjunt local decidit a lluitar fins a les últimes conseqüències. Dembo, però, hi ha posat més color vermell completant una magnífica acció personal amb un xut imparable des de fora l’àrea (73′). En el tram final, el Manlleu s’ha bolcat a l’atac i s’ha trobat amb un penal per mans d’Escudero. Quintanas, repetint després de la gran actuació contra el Castelldefels, ha aturat la pena màxima però no ha pogut amb el xut de Cristian en el refús (80′). En els darrers minuts, el conjunt de casa ha continuat penjant pilotes a l’olla i ha aconseguit remuntar el matx amb les dianes de Trulls (83′) i d’Aumatell (87′), caçant boles mortes dins l’àrea. Una llàstima que s’escapés la victòria en l’últim duel del curs, totalment intranscendent per als olotins però molt decisiu per al Manlleu, que finalment ha baixat a Primera Catalana per culpa dels triomfs de Jonquera i Castelldefels. Cop dur a Osona, mentre que la UEO ja pensa en el sorteig de demà en la ronda de campions. Demà a les 5 de la tarda sabrem el contrincant d’una eliminatòria que pot decidir el nostre futur. I esperem que torni a ser de bronze. MIREM AMUNT!  

FITXA TÈCNICA

AEC Manlleu: Ivan González, Ot, Canal, Manu, Marc Garcia (Trulls, 67′), Martí Soler, Ivan Fernández, Fredi, Mate (Cristian, 45′), Pol Coll (Abde, 45′) i Aumatell.

UE OLOT: Quintanas, Bigas, Lluc, Escudero, Abel, Blázquez, Uri Santos (Roger Vidal, 58′), Ferru (Jose, 69′), Èric, Tito (Dembo, 45′) i Sergio Álvarez.

Gols: 0-1, Sergio Álvarez (9′), 0-2, Uri Santos (44′) 1-2, Manu (47′), 1-3, Dembo, (73′), 2-3, Cristian (80′), 3-3, Trulls (83), 4-3, Aumatell (87′). 

Àrbitre: Edwar Miguel Gonzales Moreno. 

Incidències: partit corresponent a la 38a jornada del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera Divisió amb uns 300 espectadors al Municipal de Manlleu. 

Foto: Ràdio Olot Esports

Leave a Reply