Sporting B, rival en el play-off

El filial del Real Sporting de Gijón serà el rival de la Unió Esportiva Olot en l’eliminatòria dels campions per pujar a Segona B. El conjunt asturià, campió del grup 3 de Tercera, ha obtingut 92 punts (28 victòries, 8 empats i 2 derrotes) amb 112 gols a favor i 18 en contra. El màxim golejador és Claudio Medina, autor de 28 dianes. 

L’anada es disputarà aquest diumenge 21 de maig a les 12h a la Ciudad Deportiva de Mareo, les instal·lacions del Real Sporting. La tornada es jugarà a l’Estadi Municipal el proper cap de setmana amb dia i hora per determinar. Ja coneixem rival, ja sabem dates… Ara arriba el més bonic. A gaudir i a mirar amunt!

Fotomuntatge: Isaac Planella

L’anàlisi de Ramon Calderé

“Volíem evitar els filials però és el que hi ha. Teòricament, conec bastant bé el futbol d’Astúries perquè he estat a Palència i Burgos i hem jugat contra equips asturians. Tots els campions de grup ens mereixen el màxim de respecte. Ells aposten molt per la joventut, donen l’oportunitat a nanos molt joves i són equips amb un estil ofensiu, alegre i de molta qualitat. Tenen empenta, valentia i atreviment”

Leave a Reply