La UEO i Calderé separen els seus camins

La Unió Esportiva Olot i Ramon Maria Calderé finalitzen la seva relació contractual després d’una temporada per emmarcar amb el títol de Tercera i l’ascens a Segona B. El club agraeix el tracte i la tasca realitzada per al tècnic de Vila-rodona, amb el qual deixa la porta oberta de cara al futur per tornar a treballar plegats.  

Ramon Calderé no serà l’entrenador de la UEO la temporada vinent. El tècnic tarragoní té en ment altres intencions i nous reptes professionals i el club ha respectat la seva decisió, malgrat que la idea era de donar continuïtat al projecte un cop assolit l’objectiu. Només podem acomiadar-nos d’ell amb bones paraules; ha estat un tècnic que ha deixat empremta a Olot i ens ha ajudat a recuperar la categoria perduda. Calderé, un guanyador nat, ha realitzat una feina encomiable com a gestor i motivador del vestidor, ha connectat des del minut zero amb l’afició i s’ha integrat plenament a la nostra ciutat. És un dels nostres i sempre ho serà. Fins aviat, Ramon! Ha estat un plaer!

Foto: Isaac Planella-UE Olot

Leave a Reply