Jordi Masó (Llagostera), primera incorporació del nou Olot

La Unió Esportiva Olot lliga en curt al migcampista de Fontcoberta, que es converteix en la primera peça del nou projecte a Segona B. Masó, de 24 anys i amb arrels garrotxines, tanca una etapa de sis anys a Llagostera on fins i tot ha tastat el futbol professional. Un futbolista polivalent que dotarà d’energia, caràcter i ordre tàctic el centre del camp. 

Jordi Masó Ribas (Fontcoberta, 19-09-1992) va començar al CE Banyoles i es va formar a les categories inferiors del Girona abans de saltar al juvenil del FC Barcelona, on va arribar a debutar amb el filial. El barbut del Pla de l’Estany, tot i que també es sent molt de Mieres (Garrotxa), va marxar amb 18 anys a la UE Llagostera, club en el qual sense fer massa soroll es va erigir en un dels fixes dels onzes titulars. De lateral, de pivot defensiu o del que fes falta, Masó va viure l’època més daurada del club de la Costa Brava, primer a Segona B i després a Segona A, disputant més de 3.000 minuts a la categoria de plata. Un jugador que encaixa plenament en la idea de la UEO; jove, de la província, compromès, amb caràcter i amb moltes ganes de jugar amb nosaltres. Un lluitador nat, fort i agressiu en les disputes, que destaca per la seva entrega i que estem segurs que ho donarà tot pels nostres colors.

Benvingut, Jordi! Sort i èxits a la Garrotxa!

Jordi Masó: “Venir a Olot era la meva prioritat, va ser fàcil decidir-me. Estic molt content i il·lusionat, em deixaré la pell per aquest club com en la resta de la meva carrera esportiva. Necessitava aire fresc després de tants anys a Llagostera. Sempre m’he sentit garrotxí, de Mieres, i venir aquí era un gran atractiu, sobretot pel projecte. És un club amb una afició que fa goig i un camp espectacular, podem fer coses boniques si treballem amb humilitat i competim bé. Posaré el meu granet de sorra en el que faci falta”.

 

Leave a Reply