shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Jordi Masó (Llagostera), primera incorporació del nou Olot

La Unió Esportiva Olot lliga en curt al migcampista de Fontcoberta, que es converteix en la primera peça del nou projecte a Segona B. Masó, de 24 anys i amb arrels garrotxines, tanca una etapa de sis anys a Llagostera on fins i tot ha tastat el futbol professional. Un futbolista polivalent que dotarà d’energia, caràcter i ordre tàctic el centre del camp. 

Jordi Masó Ribas (Fontcoberta, 19-09-1992) va començar al CE Banyoles i es va formar a les categories inferiors del Girona abans de saltar al juvenil del FC Barcelona, on va arribar a debutar amb el filial. El barbut del Pla de l’Estany, tot i que també es sent molt de Mieres (Garrotxa), va marxar amb 18 anys a la UE Llagostera, club en el qual sense fer massa soroll es va erigir en un dels fixes dels onzes titulars. De lateral, de pivot defensiu o del que fes falta, Masó va viure l’època més daurada del club de la Costa Brava, primer a Segona B i després a Segona A, disputant més de 3.000 minuts a la categoria de plata. Un jugador que encaixa plenament en la idea de la UEO; jove, de la província, compromès, amb caràcter i amb moltes ganes de jugar amb nosaltres. Un lluitador nat, fort i agressiu en les disputes, que destaca per la seva entrega i que estem segurs que ho donarà tot pels nostres colors.

Benvingut, Jordi! Sort i èxits a la Garrotxa!

Jordi Masó: “Venir a Olot era la meva prioritat, va ser fàcil decidir-me. Estic molt content i il·lusionat, em deixaré la pell per aquest club com en la resta de la meva carrera esportiva. Necessitava aire fresc després de tants anys a Llagostera. Sempre m’he sentit garrotxí, de Mieres, i venir aquí era un gran atractiu, sobretot pel projecte. És un club amb una afició que fa goig i un camp espectacular, podem fer coses boniques si treballem amb humilitat i competim bé. Posaré el meu granet de sorra en el que faci falta”.

 

Leave a Reply