Martín Posse: “Venir aquí és un plaer i un repte molt bonic”

La Unió Esportiva Olot ha presentat aquest migdia el nou tècnic per a la temporada vinent. Martín Posse, acompanyant del seu ajudant Pablo Rotchen, s’ha mostrat il·lusionat amb la nova aventura i orgullós d’entrar a formar part de la família olotina. L’argentí promet futbol atractiu i competitiu en el retorn a l’exigent grup tercer de Segona B i des del club s’ha valorat la motivació i les ganes de créixer del nou tàndem. 

Passaven un parell de minuts de dos quarts de dues del migdia quan ha començat la roda de premsa de presentació de Martín Posse i Pablo Rotchen com a nous entrenadors de la UEO. El de Buenos Aires, ex-jugador professional de Vélez Sarsfield i RCD Espanyol i ex-míster de CE L’Hospitalet i CF Pobla de Mafumet, no podia amagar la seva satisfacció: “És un plaer i un orgull formar part de la família de la UE Olot. Estem feliços i il·lusionats per començar aquesta nova aventura”. Posse ha destacat el camp, l’afició i el club com a aspectes claus de seducció per acceptar la proposta: “És un repte bonic, volíem donar un pas endavant i aquí es pot treballar amb estabilitat i tranquil·litat. L’Olot es mereix estar en aquesta categoria”. 

Foto: Isaac Morchón

Preguntat sobre temes purament futbolístics, l’argentí té molt definit el seu estil de joc, exhibit en els últims anys a la Pobla, conscient també que la Segona B demana altres camins més prudents: “La nostra idea és ser protagonistes amb la pilota i tenir-ne possessió, tot i que sabem que és una categoria molt complicada. Intentarem que amb el nostre treball la gent es senti identificada amb l’equip. Volem ser valents i fer un futbol atractiu i competitiu”. Martín Posse veu amb bons ulls la idea de confeccionar una plantilla amb jugadors de la província, arrelats al territori, i espera que els seguidors gaudeixin amb el futbol de l’Olot en el retorn a la divisió de bronze un any després.

Foto: Isaac Morchón

El president del club, Joan Agustí, ha definit Posse i Rotchen com “els millors entrenadors de la categoria” i assenyala que tant els tècnics com el projecte olotí estan en fase de creixement: “Volem créixer com a equip i també com a club. Esperem que la gent respongui a la crida del projecte a Segona B i que cada partit sigui una festa, tant al camp com a la grada”. Per acabar, el director esportiu de la UEO, Sergi Raset, ha aprofundit en el perfil d’un entrenador amb projecció: “És una aposta per un tècnic jove que ha estat a l’elit com a jugador. Destaco les ganes que té de créixer i la motivació per venir aquí. Estic segur que veurem un bon futbol i que serà un any exitós. El grup tercer serà molt competitiu i amb equips importants, volem mirar de no patir i consolidar-nos a Segona B”, afegia un Raset que accelerarà la confecció de la plantilla en els propers dies amb renovacions, altes i baixes.

Leave a Reply