Roger Barnils (Prat), present i futur a la rereguarda

Després de l’arribada de Jordi Masó, la Unió Esportiva Olot enllesteix el segon reforç amb el jove osonenc a l’eix central. Barnils, de 23 anys, ja sap el pa que s’hi dóna a Segona B després d’un bon any a l’AE Prat, i fins i tot ha participat amb la UE Llagostera a Segona A. Un defensa amb unes facultats físiques i tècniques envejables que té per davant un futur prometedor a la Garrotxa. 

Roger Barnils i Crusats (Seva, 27/05/1994) creuarà els túnels de Bracons per defensar la samarreta vermella. I mai millor dit el verb defensar, ja que es tracta d’un central (o pivot defensiu) de gran projecció que ja té experiència a la divisió de bronze amb l’AE Prat, on enguany ha jugat amb certa regularitat. Barnils, format al futbol base del seu poble natal, va saltar a l’AEC Manlleu fins a arribar al primer equip, amb el qual va disputar la promoció d’ascens per pujar a Segona B. Amb només 23 anys, l’osonenc ja ha viscut molt en poc temps, també al filial del Sevilla. Fitxat per la UE Llagostera, va formar part de la plantilla de l’ascens a Segona A, on també va tenir els seus minuts de glòria. Barnils, de bona planta, gran joc aeri i interessant sortida de pilota, s’emmarca en el perfil de jugador de proximitat i amb fam per progressar que busca la secretaria tècnica.

Benvingut a Olot, Roger! Esperem gaudir del teu creixement!

“Molt content de formar part d’aquest club i amb moltes de ganes de començar el nou projecte. Venir a Olot era la meva prioritat, és un club al qual li tinc estima. He estat en diversos equips a Segona B però com aquí a prop de casa, enlloc. He jugat amb regularitat a l’AE Prat i com a objectius em marco fer una bona temporada i seguir creixent com a futbolista. Farem una plantilla de gent de la zona, això és atractiu i sé que aquí a Olot es fan les coses bé”. 

Leave a Reply