Martín Posse (Pobla), l’escollit a la banqueta

Martín Posse serà el nou entrenador de la Unió Esportiva Olot en la temporada del retorn a Segona B. El tècnic argentí, que tanca un cicle de tres anys a la Pobla de Mafumet, serà presentat demà a l’Estadi Municipal. L’ex-jugador de l’Espanyol, que té 41 anys i ve acompanyat del seu ajudant Pablo Rotchen, es caracteritza per formar equips competitius i ser protagonistes amb la pilota.

Martín Andrés Posse (Buenos Aires, 02-08-1975) és un tècnic jove, amb marge de creixement i ganes de millorar, aspectes que encaixen amb la filosofia de la UEO. L’argentí ha tingut experiències al RCD Espanyol juvenil, al CE L’Hospitalet i recentment al CF Pobla de Mafumet, filial del Nàstic de Tarragona, amb el qual va aconseguir l’ascens a Segona B  en el primer any. Un entrenador amb una proposta definida i atractiva; bon tracte per la pilota i competitivitat màxima. De fet, els dos partits contra la Pobla d’aquesta temporada són un fidel reflex de les intencions de l’argentí. Arriba a la Garrotxa un ex-jugador professional en equips com Vélez Sarsfield (1992-1999), RCD Espanyol (1999-2006) i  CD Tenerife (2003-2004). Martín Posse serà presentat demà dilluns a les 13:30h a la sala de premsa de l’Estadi Municipal, en una roda de premsa que també comptarà amb la presència del president del club, Joan Agustí, i del director esportiu, Sergi Raset.

Benvingut a la UEO, Martín! Això ja és casa teva!

Fotos CF Pobla / SPORT (web)

 

Leave a Reply