Línia de continuïtat a la plantilla

Un gruix important dels integrants de l’ascens de la Unió Esportiva Olot continuaran el curs vinent a la divisió de bronze del futbol estatal. Hores d’ara, podem anunciar les renovacions d’Uri Santos, Jose Martínez, Marc Mas, Albert Blázquez, Xavi Ginard, David Bigas i Alfredo, a més de Dembo i Kike, que ja van ampliar el seu contracte a meitat de temporada. 

El davanter olotí Uri Santos referma el compromís amb el club i viurà el sisè curs consecutiu, superant així els 150 partits amb la samarreta vermella. També es quedarà el gironí Jose Martínez, un dels capitans i pesos pesants, que encetarà la tercera temporada liderant l’eix defensiu. L’acompanyarà en aquesta línia Albert Blázquez, el lateral de Besalú, que també iniciarà el tercer curs al costat de casa. A la banda esquerra, la secretaria tècnica s’ha assegurat el futur de David Bigas, habitual al carril en les darreres campanyes. Sota els pals, i després de conèixer la baixa d’Albert Quintanas, es perllonga la confiança en Xavi Ginard, ja amb experiència a Segona B. El mallorquí iniciarà la segona campanya a la Garrotxa, com també és el cas de Marc Mas, heroi de l’ascens i pitxitxi de Tercera amb 31 gols, el qual mantindrà l’idil·li amb els volcans. Una altra de les renovacions oficials és la d’Alfredo Gutiérrez, la perla del planter i gran revelació de la temporada, que tindrà l’oportunitat d’estrenar-se a la categoria. A tot això, cal sumar-hi la continuïtat de Dembo Batchilly, l’extrem ràpid i explosiu que ha enamorat a l’afició, i Kike Sánchez, que un cop superada la lesió vol ensenyar la seva millor versió. Els dos joves van renovar a meitat de  temporada i des de la secretaria tècnica hi ha moltes esperances dipositades en la seva evolució. En els propers dies informarem de la resta de renovacions, altes i baixes.

Gràcies per seguir confiant en el projecte, ara és l’hora de fer un bon paper a Segona B!

Fotos: Isaac Planella-UE Olot

Leave a Reply