Iván Guzman (CF Badalona), talent i treball al carril dret

L’interior badaloní de 26 anys es converteix en la tercera arribada de l’estiu a la Unió Esportiva Olot. Guzmán coneix la categoria, en la qual hi ha participat, amb cert protagonisme, amb la UE Sant Andreu, el CE L’Hospitalet i recentment al Badalona. Polivalència, treball i qualitat ofensiva per sumar des de l’ala dreta de l’atac. Serà presentat avui a les 18h a l’Estadi Municipal. 

Iván Guzmán Garcia (Badalona, 31-01-1991) prové del CF Badalona, on va jugar 17 partits de lliga i 6 de Copa Federació. En total, Guzmán compta amb 110 partits en la divisió de bronze, sumant les seves etapes a la UE Sant Andreu (2013-15) i al CE L’Hospitalet (2015-16). Abans, el badaloní havia jugat a Tercera a les files de l’AEC Manlleu i del CF Sant Rafel d’Eivissa, després de formar-se com a jugador al planter de l’Atlético de Madrid. Pot jugar com a interior i com a extrem, posicions per lluir les seves virtuts tècniques com el desequilibri o l’associació, i també físiques, com el sacrifici o el recorregut per tot el carril dret amb la seva velocitat. Un futbolista molt complert que tot els entrenadors voldrien al seu equip. La seva presentació es farà aquesta tarda (18h) a la sala de premsa de l’Estadi Municipal.

Benvingut a la UEO, Iván! I molts encerts en aquesta nova etapa!

Ivan Guzmán: “Estic molt content d’estar aquí, m’he sentit molt còmode en aquest primer dia. Sempre m’ha atret l’Olot; m’encanta la ciutat, l’afició, el camp i el club, vull fer grans coses boniques aquí. Crec que farem un bon projecte, vull jugar els màxims partits possibles i aportar tot el que pugui, tant dins del camp com al vestidor. Em defineixo com un jugador ràpid, treballador i amb arribada a l’àrea. He jugat bastants minuts a la categoria, he evolucionat molt. Em sento còmode a la banda dreta però puc jugar a cama canviada”

Primeres sensacions increïbles, Estadi, vestidor

Leave a Reply