Llancem la campanya de socis: “JO SÓC DE L’OLOT”

Coincidint amb el retorn a la categoria de bronze, la Unió Esportiva Olot posa en marxa una ambiciosa campanya d’abonats amb l’objectiu d’augmentar la massa social i engrescar l’afició abans d’una temporada apassionant. El club creix a tots els nivells amb nous vincles i la creació de l’Escola de Futbol o el futbol femení i vol representar el cent per cent de la societat olotina, a més d’arrelar-se al territori per ser un referent a la província. 

“Necessitem il·lusió, necessitem més socis, necessitem patrocinis i necessitem que la gent digui “. Aquest va ser el missatge clau del president Joan Agustí en la trobada informativa amb els socis del passat dijous al Casal Marià de la ciutat, ple de gom a gom amb més d’un centenar de fidels. Amb el retorn a Segona B, la voluntat del club és acostar-se als 1.500 socis (estem sobre els 1.200) i és per això que a partir d’avui llancem la campanya “Jo sóc de l’Olot”. Una campanya que pretén fidelitzar un sector més ampli de la societat garrotxina i refermar el sentiment de pertinença amb un projecte sostenible, rigorós i de proximitat. A cada nou soci li regalarem una samarreta vermella de “Jo sóc de l’Olot” i els actuals socis que modifiquin la domiciliació del pagament també rebran aquest obsequi. A més, els abonats seguiran gaudint de descomptes i promocions especials a CaixaBank, BP Oil, Òptica Fluvià, Hotel Riu Fluvià i Movistar. Per fer-vos soci disposeu de diverses vies com a través de la mateixa web (Tarifes i carnets a http://www.ueolot.com/categoria-producte/socis/), tríptics en els establiments habituals (ATN, El Setrill, Norton i Carnisseria Planagumà) o “el racó de l’Olot”, espai que hem obert per aquest estiu a Base Font Esports (carrer Sant Rafel d’Olot). Els socis podran gaudir, de franc, del partidàs de l’estiu contra el RCD Espanyol (25 de juliol).

Fotos: Isaac Planella-UE Olot

La UEO està iniciant un curs amb moltes novetats. En l’àmbit esportiu, l’objectiu és que el primer equip es consolidi a Segona B amb un futbol atractiu de la mà de Martín Posse i amb jugadors de la terra que són joves però amb l’experiència necessària per donar guerra. També s’intentarà potenciar les categories del futbol base i afegim nous membres a la família com són l’Escola de Futbol de la UE Olot o el futbol femení, el sènior del qual s’estrenarà el dimecres 9 d’agost a l’Estadi contra el primer equip femení del FC Barcelona. També tenim en marxa el procés d’afiliació amb el CF Sant Jaume, equip de garrotxí de 2a Catalana, que anunciarem en els propers dies. En l’àmbit integratiu i inclusiu, a finals del curs anterior vam tancar el conveni amb el Club Atletisme Garrotxa i vam reforçar el vincle amb l’Atlètic Olot. Som un club de valors i compromisos ferms i el més important, reflectits i practicats en el transcurs de les últimes temporades, independentment dels resultats.

Amb tots aquests ingredients, i la feina a l’ombra de la junta directiva i l’estructura tècnica, ara només ens falta el vostre granet de sorra. Volem proporcionar èxits a la ciutat i a la comarca, que cada diumenge sigui una festa, que vinguin clubs històrics com Mallorca, Elx o Hércules i que l’Estadi Municipal faci goig de veure, que puguem treure pit de la nostra gent. Sobre el camp, la idea és convertir-nos en una selecció gironina de Segona B, producte de la terra que s’identifiqui amb el nostre tarannà, que senti els colors. Competir dignament i consolidar-nos a la categoria són els nostres propòsits i això passa per les vostres mans.

Ens heu ajudat a ser campions de Tercera, ens heu empès cap al segon ascens a Segona B i ara ens toca gaudir plegats del que ens hem guanyat dins i fora del camp. És per això que ens encomanem a la força dels volcans per dir ben fort: “JO SÓC DE L’OLOT, I TU? FES-TE SOCI!”

 

 

Leave a Reply