Alberto Toril (Mallorca), reforç d’alçada a la davantera

La Unió Esportiva Olot aconsegueix la cessió per una temporada del jove punta del RCD Mallorca. Toril, de 20 anys, ja té experiència a Segona B amb les seves breus etapes a l’Arenas i al Sestao, per acabar disputant el play-off amb el Poblense. Un davanter sub-23 que s’adequa al perfil de referència que es buscava per complementar l’atac olotí. El balear serà presentat demà just després del primer entrenament matinal de la pretemporada. 

Alberto Toril Domingo (01-06-1997, Palma de Mallorca) es va formar en les categories inferiors del Cala d’Or, Olímpic, San Francisco i i At. Son Servera abans de saltar al Manacor, on va realitzar una excel·lent temporada en el juvenil de Divisió d’Honor. Això va fer que el Mallorca es fixés amb ell i l’incorporés al seu filial. Al no disposar de minuts, el jove davanter va ser cedit a dos clubs del País Basc; primer l’Arenas de Getxo i després el Sestao River, per acabar el curs tornant a l’illa per jugar el play-off d’ascens amb el Poblense. Es tracta d’un perfil diferent a la parcel·la ofensiva: un davanter d’àrea, un rematador agressiu, corpulent i amb bona finalització que ens donarà el valor afegit que buscàvem després de la baixa de Sergio Álvarez. Un futbolista molt jove que té ganes de demostrar el seu potencial i amb les facultats físiques ideals per fer un salt endavant en la seva carrera. Demà el presentarem a la sala de premsa de l’Estadi Municipal (11.30h), just després de la primera sessió de l’estiu sota les ordres de Martín Posse.

Benvingut a la Garrotxa, Alberto! Sort, encerts i molts gols! 

Fotos: RCD Mallorca i JB Monterrey (VAVEL)

 

Leave a Reply