Fil a l’agulla a la pretemporada

Ja coneixem més detalls dels amistosos d’aquest estiu a la Unió Esportiva Olot. Els de Martín Posse, que tornaran a la feina el proper dimarts 11 de juliol, rebran a l’Estadi a RCD Espanyol i Nàstic de Tarragona com a rivals més importants. Tampoc fallaran les cites clàssiques com la visita a l’Escala i el Torneig de l’Estany, així com el duel amb el Figueres a Vilatenim i la primera ronda de la Copa Catalunya a Palamós. En funció de les evolucions en aquesta competició concretarem més o menys testos abans de l’inici de lliga de Segona B, marcat pel 20 d’agost. 

–> DATES CLAU:

Dimarts 11 de juliol: inici dels entrenaments

Dissabte 22 de juliol: FC L’Escala-UEO (20h)

Dimarts 25 de juliol: UEO-RCD Espanyol (20h)

Divendres 28 de juliol: UEO-Nàstic de Tarragona (19h)

Diumenge 30 de juliol: Palamós CF-UEO (Copa Catalunya)

Dimecres 2 d’agost: UE Figueres-UEO

Dimarts 8 d’agost: Torneig de l’Estany (Banyoles-Figueres-UEO)

Diumenge 20 d’agost: primer partit de lliga

Fotos: Martí Albesa/Isaac Planella

Leave a Reply