De primer, anxoves de l’Escala

La Unió Esportiva Olot visita demà (20h) el FC L’Escala en el primer enfrontament de la pretemporada. Un clàssic de cada estiu que servirà per gaudir dels nous fitxatges i per avaluar l’estat de forma del grup després de dues setmanes de càrrega física i tàctica. L’escalenc Kike Sánchez i Alfredo seran baixa per lesió davant del conjunt del debutant Ricard Ferrer, que milita a 2a Catalana i manté el nucli dur del curs passat per tornar a intentar l’ascens. 

Tot projecte té un punt de partida. El dels argentins Martín Posse i Pablo Rotchen es situa aquest dissabte a la Costa Brava en el primer test de la nova etapa a Segona B. Han estat quinze dies de suar la cansalada, d’integrar els nous reforços i d’assimilar els conceptes tàctics impartits pel cos tècnic. Però tot entrenament vol competició, tota preparació exigeix resultats i tota teoria demana pràctica. Que tenim “mono” de pilota, en altres paraules. I ganes de veure en acció els Carles Mas, Barnils, Toril o el flamant Nacho Pérez, com també de descobrir els juvenils Aspar i Arumí i els joves Ferrusola, Sacrest i Oriol Pujadas, el migcampista manlleuenc que vol convèncer el míster. No hi seran Kike Sánchez, tractant-se de la pubàlgia, l’escalenc no podrà jugar a casa seva, ni tampoc l’extrem olotí Alfredo Gutiérrez, amb molèsties al turmell.

El rival és un vell conegut de cada estiu, el FC L’Escala; el conjunt de l’Alt Empordà va quedar quart del grup 1 de 2a Catalana i està disposat a tornar a lluitar per ascendir a 1a Catalana. Per això, els escalencs han renovat homes importants com Ureña, Argi (ex-Olot), Gasull, Pàmies, Pol Compte o Gerard Muñoz. La principal novetat és a la banqueta; l’ex-jugador Ricard Ferrer agafa les regnes en substitució d’Albert Gasca. També cal destacar les incorporacions de Ba Cámara (Vila-sacra), Fageda (Roses) i els juvenils Macau, Musa, Hamza i Dorian.

El nou Olot trenca el gel demà per encetar una setmana frenètica de partits. El dimarts 25 a les 20h rebrem al RCD Espanyol de Quique Sánchez Flores (socis gratuït i entrades anticipades a Base Font Esports), el divendres 28, UEO-Nàstic a les 19h a l’Estadi en el compromís solidari a favor de Càritas Garrotxa (socis 3€ i general 5€) i el diumenge, Copa Catalunya a Palamós (20h). Aquest estiu, feu-nos costat i crideu “Jo soc de l’Olot”!

Precedents

En la pretemporada de l’any passat, el conjunt de Ramon Calderé es va imposar in-extremis amb un gol d’Uri Santos (0-1). Més còmodes van ser les dues anteriors visites, que es van saldar amb resultats idèntics i contundents (0-5, 0-5).

Baixes: Kike Sánchez i Alfredo Gutiérrez (lesió)

Leave a Reply