Nacho Pérez (Arenas), un desig de Posse per completar la davantera

La Unió Esportiva Olot es reforça amb l’arribada de l’espigat davanter procedent de l’Arenas de Getxo. Pérez, de 23 anys, és un jugador esquerrà dinàmic i tècnic que es pot adaptar en diverses posicions de l’atac i al qual Martín Posse ja va dirigir en la seva etapa a la Pobla de Mafumet. El futbolista de Madrigal de las Altas Torres serà presentat demà just després de la primera sessió amb els seus nous companys. 

Ignacio Pérez López (14-03-1994, Ávila) és la setena incorporació de la UEO. Es tracta d’un futbolista que, tot i la seva joventut, ja ha disputat una setantena de partits a Segona B. Va debutar a la categoria amb el Villareal B amb només 18 anys i també va passar pel Rayo Vallecano abans de firmar pel Nàstic de Tarragona. En el seu filial, la Pobla de Mafumet, va coincidir amb Martín Posse, participant en 21 partits i marcant 6 gols. La temporada passada va ser cedit al Real Múrcia i, ja desvinculat del club grana, va acabar el curs a l’Arenas de Getxo basc, fent parella a la davantera amb Alberto Toril, amb qui es retrobarà a la Garrotxa. Un perfil de davanter que, tot i la seva alçada, mostra mobilitat, arribada i capacitat per associar-se amb la seva cama esquerra. Desig exprés de Posse, l’avilès oferirà varietat de prestacions i sumarà pólvora en la punta d’atac amb Marc Mas, Uri Santos i el mateix Toril. Serà presentat a les 12h a la sala de premsa de l’Estadi Municipal després de realitzar el seu primer entrenament.

Benvingut a la UE Olot, Nacho! Moltíssima sort en forma de gols i assistències!

Nacho Pérez: “Estic molt content, els companys m’han acollit molt bé i les primeres sensacions són molt positives. Conèixer Martín Posse ha estat un dels factors determinants per venir aquí. També he parlat amb companys i amics que havien estat aquí i m’han dit que el club és espectacular i que hi ha bon ambient de futbol. Vull fer un bon any, oferir el màxim de mi i complir els objectius que es marqui el grup. Puc jugar en qualsevol posició d’atac, tot i que em sento més còmode de mitja punta o arrencant des de la dreta”.

Leave a Reply