Coneix tots els detalls del calendari de #2bg3

La RFEF ha fet oficial aquest migdia el calendari del campionat de lliga corresponent als quatre grups de Segona Divisió B. La Unió Esportiva Olot debutarà en un camp de Primera Divisió, el Rico Pérez d’Alacant, davant d’un dels candidats al play-off, l’Hércules. Això serà el 20 d’agost, mentre que l’estrena a casa serà contra el CE Sabadell el 27 d’agost. L’últim partit de competició també el jugarem a l’Estadi Municipal, en cas contra l’Elx el 13 de maig. 

Badalona, Atlètic Balears i Ontinyent també estaran entren els primers desplaçaments del conjunt de Martín Posse, que rebrà el filial del Saragossa per les Festes del Tura de la ciutat. Alcoià, Formentera, Ebro i Mestalla seran els següents viatges per un Olot que tindrà les visites de Cornellà, Villareal B, Saguntí i Mallorca en aquest tram inicial de competició. Pel que als derbis gironins, el primer arribarà ben aviat, un Peralada-Olot a la cinquena jornada (17/09), mentre que el Llagostera visitarà la Garrotxa a finals d’octubre (22/10).

Descarrega’t el PDF amb el calendari complert AQUÍ:

http://cdn1.sefutbol.com/sites/default/files/cal/-2-B3/2BGIII-2017-2018.pdf

 

Leave a Reply