Olot-Nàstic; gols contra la pobresa amb Càritas Garrotxa

Càritas Garrotxa i la Unió Esportiva Olot han presentat el partit solidari d’aquest divendres contra el Nàstic de Tarragona (19h). El president de l’entitat benèfica ha destacat la tossuderia i la generositat de la UEO en un vincle que s’estén des del 2011. Els preus seran de 3€ per als socis i de 5€ per als no socis i tots els diners aniran destinats Íntegrament a ajudar la gent més necessitada de la nostra comarca.  

En la roda de premsa d’aquest migdia, celebrada a l’Estadi Municipal, el directiu de comunicació del club, Jordi Reyes, ha agraït les facilitats i la disponibilitat del Nàstic de Tarragona, que participarà de l’esdeveniment per tercer any consecutiu. Reyes valora enèrgicament el compromís amb Càritas Garrotxa, que ara tindrà més repercussió: “Entenem que és un benefici per a les dues entitats. Estem molt orgullosos de poder-ne lluir el nom a la samarreta, enguany amb més equips i més lluny de l’Olot, fruit de l’ascens a Segona B”. Per divendres, la directiva demana un esforç als abonats: “Sabem que és un dia complicat, però la causa s’ho val. És un partit contra un Segona A, un dels dels potents de la categoria, i tot el que es recapti aniran destinat a una causa boníssima”.

Per a la seva part, el president de Càritas Garrotxa, Carles Oller, ha ressaltat la fermesa i la persistència de la UE Olot en la vessant social, col·laborant activament amb ells des de fa sis anys: “Admirem i agraïm la tossuderia de l’Olot, un club que mai s’està quiet i que té voluntat de millora permanent. Veuen el futbol com una cosa que va més enllà de l’esport i d’aquesta manera fan país i fan ciutat. Això és un valor que compartim des de Càritas”.

Oller considera que la vinculació amb el nostre club és un projecte ambiciós i de futur: “Admirem la idea de la UEO que fer esport també és col·laborar amb les persones que tenen més dificultats del nostre entorn, col·laborar contra la pobresa propera”. El cap visible de l’entitat benèfica assenyala que en el cas de l’Olot són més que paraules, hi ha fets: “Vosaltres col·laboreu fent gols a la pobresa. Lluir Càritas a la samarreta és un missatge permanent que es difon, que s’ensenya i es visualitza”. I en relació al partit d’aquest divendres, Carles Oller apel·la a la solidaritat dels olotins i garrotxins, sempre participatius en aquest tipus d’iniciatives: “És una feina que visualitza el compromís i fa possible la generositat de molta gent amb l’aportació de socis i aficionats. És una col·laboració directa i eficaç, això no seria possible sense algú que la vehiculés. Ens hem de felicitar de tenir un club així a la ciutat”. 

El partit Olot-Nàstic de Tarragona es jugarà a les 19h a l’Estadi Municipal. Els socis pagaran 3€ i els no socis, 5€. Tota la recaptació anirà directament a Càritas Garrotxa, per continuar l’excel·lent tasca social en el nostre territori.

Leave a Reply