Un gest necessari

La Unió Esportiva Olot rep aquest divendres el Nàstic de Tarragona (19h) en la segona prova d’aquesta exigent setmana. Un partit de caire benèfic en el qual tota la recaptació anirà destinada a Càritas Garrotxa, entitat que realitza una tasca social admirable en el nostre territori. Kike Sánchez i Carles Mas, amb molèsties, seran baixa per a Posse davant d’un conjunt grana que repeteix estada a la Garrotxa.

Més enllà del resultat, el duel contra l’Espanyol va deixar força satisfet al cos tècnic i també a l’afició, sobretot en la manera de plantejar el joc i de deixar entreveure una identitat pròpia que va madurant progressivament. Son ja tres setmanes de familiarització amb els conceptes futbolístics de Posse i Rotchen, que comencen a veure els fruits en reptes tan seriosos com la visita d’un Primera Divisió. Però la setmana encara ens porta més emocions, i aquest divendres tenim una altra pedra de toc davant del Nàstic. Kike Sánchez i Carles Mas, que pateix unes molèsties a l’esquena, es perdran la cita solidària. El banyolí podria reaparèixer en el xoc de diumenge a Palamós (20h, Copa Catalunya).

El Nàstic de Tarragona, que fa el seu tradicional stage a la Vall d’en Bas, enceta projecte de la mà de Lluís Carreras. Després d’un curs turbulent a Segona A, els tarragonins s’han reforçat per aspirar a objectius més ambiciosos. Així, han arribat Tete Morente, Maikel Mesa, Omar Perdomo, Carlos Blanco, Sandro Toscano i Abraham. Per contra, han patit baixes significatives com Manolo Reina, Àlex López, Manolo Martínez o Madinda. Serà el segon test de pretemporada després de superar a tot un Villarreal CF al Nou Estadi amb gols d’Omar i Emana (2-0).

Els preus de les entrades per demà seran de 3€ per als abonats de la UEO i de 5€ per als no abonats. Una tarda amb vessant solidari, ja que tots els diners recaptats aniran a parar a Càritas Garrotxa, entitat que ajuda als més necessitats i lluita per combatre la pobresa (+ INFO a la notícia). Un compromís social que fa sis anys que practiquem, també lluint el nom de Càritas a la samarreta del primer equip. Un divendres d’estiu per mostrar la generositat dels olotins i garrotxins, i de passada per gaudir d’un partidàs contra un Segona A. Us esperem a l’Estadi! La causa val la pena!

Precedents

Tercer any consecutiu en el qual rebem el Nàstic en motiu de la iniciativa de Càritas Garrotxa. Curiosament, el resultat de les dues anteriors edicions va ser idèntic (1-1 i 1-1). Fa dos anys, amb gols d’Emana i Marcel Serramitja i l’estiu passat, amb dianes de Marc Mas i Suzuki.

Baixes: Kike Sánchez i Carles Mas (lesió)

Foto: Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply