De copes a la Costa Brava

La Unió Esportiva Olot tanca una setmana de bojos amb la participació a la ronda inicial de la Copa Catalunya. El primer escull serà el Palamós CF (demà, 20h), farcit de vells coneguts com Lluc Banús, Albert Quintanas o Litus Sala. Posse perd Barnils, amb un trau a la cella, però recupera Carles Mas i Guzmán per intentar imposar els galons davant el degà palamosí.

Després de les visites de l’Espanyol i el Nàstic de Tarragona, en les quals l’equip ha ofert bones prestacions més enllà del resultat, ara toca rematar la setmana amb el primer partit de competició oficial. És la copa del nostre país i ens enfrontem ni més ni menys que al degà de Catalunya; el Palamós CF. Un escenari de grans dimensions, com l’Estadi, en el qual podrem gaudir novament de la proposta futbolística que vol transmetre el cos tècnic. Estem en fase de proves i hi ha molts jugadors nous, però ja es comencen a entreveure les intencions, el segell propi i la riquesa tàctica. A més, tot apunta que Carles Mas i Ivan Guzmán, dues peces destinades a ser bàsiques, tornaran a la llista després del descans d’ahir. Les úniques baixa segures seran Kike Sánchez i Roger Barnils, que ahir es va obrir la cella en una aparatosa topada amb Zahibo.

El Palamós CF és un històric del futbol català i ve de realitzar un curs notable a Tercera Divisió, acabant en onzena posició amb 49 punts. A la Costa Brava també inauguren nou projecte de la mà de Vicenç Fernández, el tècnic del juvenil. És cert que han perdut homes cobejats com Ayala, Jaume Duran, Agi o Akrong, com també que s’han reforçat de meravella amb els Botxi, Marc Vilà, Fran Ochoa i tres ex-Olot; el jove central garrotxí Lluc Banús, el porter Albert Quintanas i el migcampista Carles “Litus” Sala. A més, els palamosins han donat continuïtat als Barrera, Cornellà, Subi o Herrera per repetir una altra temporada mirant més amunt que no pas avall.

El partit es disputarà demà diumenge a les 20h a l’Estadi Municipal de Palamós-Costa Brava. Un clàssic de les comarques de gironines per tancar set dies de bogeria. Som-hi Olot, volem una ronda més!

Precedents

Hi ha un piló d’enfrontaments històrics entre garrotxins i palamosins, dos gegants de la demarcació. Els més recents, durant la temporada passada, en el qual ens vam veure les cares en el campionat de lliga del grup cinquè de Tercera amb victòria de l’Olot a Palamós (0-2), gràcies als gols de Marc Mas i Uri Santos, i també a l’Estadi Municipal (1-0), amb una solitària diana d’Héctor SImón.

Baixes: Kike Sánchez i Roger Barnils (lesió)

Foto: Isaac Planella-UE Olot

Leave a Reply