Una copa enverinada (Palamós CF 2-0 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot acusa el desgast físic de tota la setmana i no pot classificar-se per a la segona ronda de la Copa Catalunya davant d’un Palamós més encertat de cara a porteria. Els de Posse han dominat i han fet lluir Quintanas en diverses ocasions, però els gols de David Cano i Bonaventura han donat el bitllet al degà. El proper partit dels olotins serà dimecres a Vilatenim, amistós contra el Figueres. 

Els palamosins, que han sortit amb tres ex-Olot a l’onze titular (Quinti, Lluc i Litus), han entrat millor al partit amb un xut del mateix Litus al pal. Sense temps per situar-nos ni agafar els mecanismes sobre un terreny de joc impecable, garrotada a pilota parada. Servei de cantonada de Guillem Cornellà i rematada inapel·lable del capità, David Cano, enlairant-se per sobre de tothom (6′). El gol ens ha fet mal i ens ha obligat a fer un sobreesforç físic, aspecte del qual precisament no anem sobrats després d’unes dies de càrrega màxima entre entrenaments i partits. A partir d’una pressió més alta hem començat a generar perill a l’àrea contrària. El més actiu era Alfredo Gutiérrez, el jove de la casa, que primer ha fet intervenir Quintanas després d’un bonic control orientat i acte seguit no ha trobat rematador en una bona acció personal. El domini ja era olotí, tot i que els de Vicenç Fernández s’han acostat amb un parell d’intents destacats de Medina i Sergio Garcia. Just abans del descans, Quinti s’ha tornat a vestir d’heroi del degà per avortar la clàssica rematada de Marc Mas al primer pal. Blázquez li havia servit en safata, però aquest cop l’efectivitat havia saltat a la banda local, que amb el recurs de l’estratègia n’ha fet prou per anar manant al descans.

A la represa hem sortit decidits a buscar l’empat, amb ganes de no deixar escapar el tren de la primera competició oficial, la copa del nostre país. Hi ha posat més idea Nacho Pérez, que ha disposat de dues oportunitats amb la seva cama esquerra. Just després, Martín Posse ha revitalitzat l’atac amb l’entrada de Guzmán, Pedro del Campo i Uri Santos. També ha mogut fitxa el Palamós, aportant homes de refresc com Bonaventura, Botxi o Nahuel. El festival de Quintanas ha continuat amb una bona estirada a xut d’Ivan Guzmán. L’Olot ho ha provat per terra, mar i aire, però el desgast acumulat i la bona col·locació dels empordanesos ens han privat de la igualada. I quasi en temps afegit, Bonaventura ha vist avançat Ginard i l’ha sorprès amb una vaselina des de molt lluny (88′). Un resultat excessiu vist el control i les bones arribades dels nostres jugadors, que han pecat de nou de falta d’inspiració en els darrers metres. Així doncs, el degà s’ha classificat per a la següent ronda de la Copa Catalunya i n’ha apartat a la UEO, que tindrà el proper test a Vilatenim, aquest dimecres contra la UE Figueres a partir de les 20.30h. Autocrítica i a seguir!

FITXA TÈCNICA

Palamós CF: Quinti, Sergio García, Cano (c), Lluc Banús, Barrera (Botxi, 69′), Marc Vilà (Nahuel, 62′), Cornellà (Biel, 78′), Medina (Bonaventura, 62′), Litus (Eppy, 78′), Gerard (Arbo, 89′) i Subi.

UE OLOT: Ginard, Blázquez, Jose (c), Micaló, Bigas (Carles Mas, 78′), Héctor (Toril, 82′), Roger, Alfredo (Guzmán, 66′), Dembo (Pedro, 66′), Nacho Pérez (Uri, 66′) i Marc Mas.

Gols: 1-0, David Cano (6′), 2-0, Bonaventura (88′).

Àrbitre: Raúl Calle Martínez. Ha amonestat Botxi i Sergio Garcia (Palamós) i Bigas i Roger (UEO).

Incidències: partit corresponent a la primera eliminatòria de la Copa Catalunya amb la presència d’uns 500 espectadors al Nou Estadi Municipal. Palamós-Costa Brava. 

Leave a Reply