Yeray Sabariego (Granada B), per completar la medul·lar

La Unió Esportiva Olot es fa amb els serveis del migcampista de Badia del Vallès, amb experiència a la categoria i també a Segona A. Abans del mig any al filial del Granada, Yeray havia estat les últimes cinc temporades al CE Sabadell, curiosament el rival d’aquest dissabte en la segona jornada de lliga. Un jugador de 24 anys i d’un perfil més físic i de contenció per acabar d’apuntalar la zona ampla. 

Yeray Sabariego (Badia del Vallès, 04-06-1993) ve a ocupar la plaça de majors de 23 anys deixada per Dembo, lesionat de llarga durada. Es tracta d’un pivot més aviat defensiu, que gràcies a la seva corpulència (1’83m) és un puntal en el joc aeri i en el contacte físic. Format en el futbol base del RCD Espanyol i del Jàbac de Terrassa, el de Badia ha jugat l’últim lustre en el CE Sabadell, passant per Segona Catalana, Primera Catalana i Tercera Divisió amb el filial arlequinat i fent el salt al primer equip, tant a Segona B (46 partits) com a Segona A (16 partits). I des del gener passat, experiència fugaç al Granada B de Lluís Planagumà, també de la divisió de bronze. Un jugador que pot alternar la posició de migcampista de contenció amb la de central, posant més competència als Barnils, Masó i Roger Vidal. Casualitats del destí, Sabariego podria estrenar-se aquest dissabte (20h) davant del seu ex-equip, el CE Sabadell.

Benvingut a la Garrotxa, Yeray! Et desitgem sort i èxits al nostre club! 

Leave a Reply