CaixaBank i la Unió Esportiva Olot presenten la Visa UE Olot

L’entitat presenta la targeta financera amb la imatge de la Unió Esportiva Olot i de la qual se’n poden beneficiar tots els socis i aficionats. Els usuaris de la targeta oficial del club gaudiran de diversos descomptes i promocions especials.

CaixaBank ha presentat la targeta Visa UE Olot, la targeta financera de l’entitat que permetrà als socis i aficionats del club accedir als avantatges de CaixaBank i que està personalitzada amb la imatge del club. La presentació ha comptat amb la participació de part de la plantilla i el cos tècnic del primer equip, així com de la directora d’Àrea de Negoci de CaixaBank a la Garrotxa, Montserrat Benítez i del president de la Unió Esportiva Olot, Joan Agustí. CaixaBank ha lliurat als jugadors i als directius del club la seva targeta personalitzada. Durant l’acte, Agustí ha destacat “l’arrelament i transversalitat  social de la UE Olot i el gran esforç econòmic de CaixaBank per afavorir la cohesió social”. Per la seva banda, Montserrat Benítez ha reiterat el suport de CaixaBank al club en totes les vessants: financera i social. En aquest sentit, s’ha mostrat molt satisfeta de la col·laboració amb els equips de base i el futbol integratiu del club olotí.

A més de poder gaudir de la targeta amb la modalitat de Visa Classic, socis i aficionats de la U.E. Olot podran gaudir de tots els avantatges del programa Family de CaixaBank de fidelització, amb el compte nòmina sense comissions, eines per gestionar l’economia domèstica com “Les meves finances”, el servei d’Alertes-Nòmina al mòbil o descomptes per a compres diàries.

Així mateix, els clients de targetes de CaixaBank poden disposar d’una aplicació mòbil gratuïta, CaixaBank Pay, amb la qual poden gestionar la seva targeta: veure els moviments realitzats, fraccionar els pagaments o fins i tot activar-la o bloquejar-la, en cas de pèrdua. Igualment, CaixaBank Pay permet fer pagaments mòbils als clients amb mòbils de sistema Android amb NFC. La targeta es podrà sol·licitar a qualsevol oficina de CaixaBank.

CaixaBank, líder en banca digital i innovació

CaixaBank està considerada com una entitat financera líder en innovació a nivell mundial, amb 5,3 milions de clients en banca online i 3,7 milions de clients en banca mòbil.

L’entitat és líder en banca electrònica amb 15,2 milions de targetes en circulació i una quota de mercat per facturació del 22,9%. Ha estat una de les primeres entitats del món que ha apostat per la implantació comercial dels sistemes de pagament contactless i de la tecnologia de pagament pel mòbil, pel que ha rebut diversos premis internacionals.

L’entitat ha rebut diversos premis d’innovació, com ara el premi “Global Innovator 2016” d’Efma i Accenture, com a reconeixement al banc amb millor estratègia d’innovació del món de l’any, i el premi de The Banker com a “Millor Projecte Tecnològic del Món” pel llançament d’imaginBank, el primer banc mobile only en el qual l’operativa es realitza exclusivament a través d’apps per mòbils i per xarxes socials. D’altra banda, CaixaBank ha estat valorada com a millor servei de banca mòbil d’Europa i segon del món pels analistes de Forrester Research.

Fotos: Isaac Planella-UE Olot

Leave a Reply