Oriol Pujadas, cedit a La Jonquera

La Unió Esportiva Olot s’assegura la continuïtat del jove migcampista manlleuenc, que es foguejarà a La Jonquera de Primera Catalana en qualitat de cedit. Pujadas, que ha realitzat tota la pretemporada amb el conjunt de Posse després de liderar el juvenil de la Damm, és una aposta de futur de la direcció esportiva.

Oriol Pujadas ha estat una de les notes agradables de la pretemporada. El futbolista de Manlleu, de només 19 anys, s’ha estat entrenat durant tot l’estiu a les ordres de Martín Posse i Pablo Rotchen i ha mostrat saber estar, qualitat i criteri actuant com a migcampista creatiu. L’osonenc enceta el primer d’any amateur després de ser un dels homes més importants de la Damm juvenil, del qual n’era capità. Amb visió de futur, la secretaria tècnic del club l’ha lligat en curt i ha optat per un format de cessió per tal de créixer i madurar com a jugador. La sortida serà a la UE La Jonquera, equip gironí de Primera Catalana entrenat per Miguel Ángel Muñoz. Esperem que Pujadas gaudeixi de minuts i participació per tornar consolidat i apte per a la nova categoria.

Molta sort, Oriol! Et seguirem de prop!

 Foto: CE Banyoles

Leave a Reply