Lligar entre copes

Amb la ressaca de la Copa del Rei i del desplaçament a Xàtiva, la Unió Esportiva Olot visita demà (19h) el Badalona de Manolo González, que va quedar eliminat de la competició del K.O contra l’Elche CF i que també ha sumat un empat en dos partits. La missió dels de Martín Posse és obtenir la primera victòria del curs davant d’un conjunt amb vells coneguts com Maestre, Marcel o Robert Simón. 

Les copes agraden i les copes distreuen. La victòria agònica a La Murta ha donat un plus de confiança als jugadors, al mateix temps que la despesa física augmentava considerablement després d’una pròrroga, uns penals i un viatge de set hores en bus. Però no hi ha excuses, cal canviar el xip i centrar-se en la lliga, el torneig de la regularitat, precisament el concepte que busquen els homes de Posse i Rotchen. Després de competir i sucar al Rico Pérez, l’equip va rebre una patacada a casa contra un Sabadell tremendament eficaç. Això és la Segona B, a la que et despistes ja te l’han colat. Oportunitat, aquest diumenge, per llepar-se les ferides i estrenar el caseller de victòries a les portes de la setmana de Festes del Tura.

El rival d’aquesta tercera jornada és el CF Badalona, la gran revelació del curs passat en el qual gairebé s’endinsa al play-off d’ascens. Com sol ser habitual en la categoria, el conjunt escapulat ha canviat molts jugadors respecte l’any anterior. De fet, només continuen vuit jugadors (entre ells, els ex-Olot Sergio Maestre i Marcel Serramitja) i han incorporat homes com Adri Rivas (Espanyol B), Juanjo (Sabadell), Albarrán (Llagostera), Marc Cosme (Olímpic) o un altre ex-Olot, el ràpid extrem Robert Simón (Sant Andreu). Sota pals, segueix l’incombustible Morales i l’engranatge defensiu amb Robusté, Moyano i Toni Lao. Un punt de sis, com l’Olot, per als badalonins, que van empatar contra el Lleida Esportiu (1-1) i van caure de forma contundent al Martínez Valero (5-1). Precisament l’Elche CF també els va fer fora de la Copa del Rei als penals aquest passat dimecres, tot i avançar-se per 2-0.Per diumenge, Manolo González té les baixes de Robusté i Néstor, lesionats.

El duel es jugarà aquest diumenge a les 19h a l’Estadi Municipal de Badalona, un escenari ben nou que encara no hem trepitjat. En principi, sense baixes (excepte Dembo) per a Posse en un matx que es podrà seguir, com sempre, en directe per Ràdio Olot Esports i a través del twitter del club (@UEO1921). Tot plegat, abans d’una setmana amb una altra ració doble; dimecres UEO-CD Alcoyano (segona ronda de Copa) i diumenge UEO-Deportivo Aragón (lliga). Però anem pas a pas, aquest cap de setmana a guanyar a Badalona!

Precedents

Revisant l’arxiu històric hem rescatat fins a 22 visites de la UEO a Badalona amb 13 victòries locals, 3 empats i 6 triomfs olotins. El millor record, ben recent, va ser fa tres temporades (2014-15) amb golejada dels garrotxins gràcies als gols de Coro, Robert, Héctor i David López (0-4). En l’últim precedent, fa dos cursos (2015-16), empat sense gols a Montigalà (0-0).

Baixes: Dembo (lesió). 

 Foto: Isaac Morchón-UE Olot

Leave a Reply