Esforç sense recompensa (CF Badalona 0-1 UE OLOT)

Segona derrota en la lliga de la Unió Esportiva Olot en un matx força igualat que s’ha decantant per decisions arbitrals controvertides. Rigorós penal de Carles Mas que ha suposat el gol d’Albarrán, mentre que a l’altra àrea no s’ha xiulat una caiguda amb falta sobre Nacho Pérez. Bona imatge dels de Posse, que han merescut puntuar a domicili. Dimecres, torna la Copa del Rei a la Garrotxa amb la visita del CD Alcoyano.

El tècnic argentí ha introduït algunes variacions respecte l’onze de Xàtiva. Han entrat de titulars Uri Santos, Roger i Toril i han descansat d’inici homes com Héctor, Marc Mas i Guzmán, molt carregats de minuts. La tarda, però, s’ha començat a ennuvolar quan tot just al minut 6 l’àrbitre ha xiulat penal a favor del CF Badalona després d’un lleuger contacte entre Carles Mas i el davanter local. Una acció discutible que ha comportat el gol d’Albarrán, ja que l’ex del Llagostera no ha fallat des dels onze metres (6′). L’Olot ha realitzat un primer temps seriós i sense concedir massa opcions al rival, tot i que és cert que en atac tampoc hem trobat la fluïdesa i la profunditat per fer mal de veritat. Nacho Pérez, dels més actius, ha tingut un parell de xuts destacats abans que ell mateix s’internés per banda dreta i caigués dins l’àrea després de l’empenta del defensa. Aquest cop, el col·legiat s’ha fet el suec davant de les protestes dels nostres jugadors, obviant una acció tan o més clamorosa que la de l’altra àrea uns minuts abans. El domini ha estat del conjunt olotí, que a les botes de Toril ha gaudit d’una nova oportunitat. Per part escapulada, el cellerenc Marcel Serramitja ha estat qui ho ha provat amb una canonada desviada.

A la represa han entrat Héctor Simón i Marc Mas buscant més ritme de pilota i sobretot, pólvora ofensiva. El silenc no ha tardat gaire en fer-se notar amb un xut al primer toc després de la centrada de Nacho. Morales, un gat vell de la categoria, ha estat ràpid de reflexos. Com també ha estat encertat Xavi Ginard, el porter de la UEO, per evitar el segon del Badalona en accions d’Enri, Rubén Sánchez i Robert Simón, que tenia un u contra u molt clar. Estàvem encaparrats en buscar l’empat i Posse s’ha jugat l’última bala amb Ivan Guzmán, mai millor dit. L’equip hi ha cregut i ha tingut fe fins al final, prova d’això és la doble ocasió que hem tingut en temps de descompte. Una centrada a l’àrea que no poden aprofitar ni Uri Santos ni Marc Mas, que envia per sobre al travesser quan els aficionats badalonins ja tenien el nus a la gola. Al final, una derrota que dol i que és del tot immerescuda veient la tasca i el bagatge ofert pels nostres futbolistes. Però ja sabem com és el futbol i especialment aquesta Segona B, sovint decidida per detalls minúsculs més o menys evitables. Creu i ratlla, això ja és aigua passada i dimecres hi ha Copa del Rei. A partir de les 19h, i contra el CD Alcoyano, tenim l’oportunitat de fer història en la competició estatal. Pot ser molt bonic, pot ser una gran festa, primer a l’Estadi i després a la ciutat. No te la perdis!

FITXA TÈCNICA

CF Badalona: Morales (c), Álvaro Vega, Albarrán, Adrià Parera, Moyano, Juanjo, Robert, Coulibaly, Marcel (Rubén Sánchez, 79′), Kevin (Enri, 54′) i Adri Rivas (Toni Lao, 79′).

UE OLOT: Ginard, Jose (c), Carles Mas, Blázquez, Bigas, Masó, Pedro (Iván Guzmán, 65′), Roger Vidal (Héctor, 45′), Toril (Marc Mas, 45′), Uri i Nacho. 

Gols: 1-0, Albarrán (6′)

Àrbitre: Mateo Busquets Ferrer. Ha amonestat Álvaro Vega, Moyano, Juanjo i Coulibaly (Badalona) i Roger Vidal i Héctor (UEO).

Incidències: partit corresponent a la tercera jornada del campionat de lliga del grup tercer de Segona B amb la presència d’uns 600 espectadors a l’Estadi Municipal de Badalona.

Fotos: Eloy Molina

Leave a Reply