La Copa s’atura a La Garrotxa

Cita ineludible per a la Unió Esportiva Olot, que demà (19h) té la possibilitat d’accedir a la tercera eliminatòria de la Copa del Rei per segon cop en la seva història. Per aconseguir-ho haurà de superar el CD Alcoyano, un dels clàssics aspirants del grup tercer de Segona B. Un partit que servirà de tret de sortida a les Festes del Tura i en el qual Posse té els dubtes de Micaló i Yeray, amb molèsties musculars. El 50è aniversari de l’equip mític dels anys seixanta amb Parés, Morchón, Figueras i companyia amenitzarà la prèvia a l’Estadi Municipal.

No és un dimecres qualsevol. La Copa del Rei torna a La Garrotxa quatre anys després i aquest és un tren que s’ha d’intentar no deixar escapar. Per molts factors; econòmica, social, mediàtica i sobretot futbolísticament, per nodrir de confiança al grup després d’un inici de lliga que no ha estat el desitjat. La derrota a Badalona ja és història, ara cal posar-nos de vint i un botons, que és Festa Major, i deixar-nos l’ànima per ser a la tercera fase de la competició de K.O. Martín Posse tindrà els dubtes de Lluís Micaló i Yeray Sabariego, que ja no van entrar en l’última llista i arrosseguen sobrecàrregues musculars.

El rival d’aquesta segona ronda és el CD Alcoyano, que curiosament va quedar exempt en la primera. El conjunt de Toni Aparicio torna a entrar a totes les travesses per coquetejar amb la part alta del grup tercer, si bé l’arrencada ha estat irregular (4 punts) després de la desfeta al Collao contra el Cornellà (1-2). Els alacantins han mantingut bona part del bloc i s’han reforçat amb Ribelles (Atlético Levante), Morante (Ilicitano), Alarcón (Real Múrcia) o Cubero (Herediano), a més de Lado i Galas, procedents de l’Albacete. L’amenaça ofensiva segueix amb els Manuel Gato, Mariano o Álvaro García.

El duel es jugarà demà dimecres a les 19h en el dia que arrenquen les Festes del Tura a la ciutat. Pendents del cel, abans hi haurà la cercavila i just després el pregó de Pere Ribes, gran aficionat de l’Olot i comentarista de Ràdio Olot, juntament amb el periodista Joan Maria Pou. En els prolegomens del matx també viurem un homenatge molt especial a l’equip de la temporada 1966-67 que va disputar la promoció d’ascens per pujar a Segona A precisament davant del CD Alcoyano. Un 50è aniversari que celebrarem acompanyats de les figures de l’època, una senyora plantilla que els més veterans encara recorden. Tot plegat, en el que esperem sigui una nit màgica de festa, de bon futbol i de final feliç. Els socis tenen entrada gratuïta (general 12€) en el que desitgem que sigui l’Estadi de les grans ocasions, que s’ompli, que vibri i que ens empenyi cap a la classificació. JUNTS PER LA COPA!

La prèvia de Martín Posse

“A nivell de joc ens trobem bé, tenim la identitat marcada i mostrem regularitat en el transcurs dels partits. Físicament, l’equip va responent després dels últims partits, a Badalona ens vam desgastar fins al final i no vam acusar el possible cansament del desplaçament a Xàtiva. Assumim el compromís de la Copa del Rei amb moltes ganes, sabem que fa molta il·lusió al club i a l’afició i la idea és poder-los regalar una classificació a casa. El CD Alcoyano serà un rival complicat, difícil i dur, però hem d’aprofitar el factor camp i el suport de la nostra gent per treure el partit endavant”

Precedents

Baixes: Dembo (lesió).
Foto: Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply