El resum de la jornada al FUTBOL BASE (7 – 8 octubre)

LES CRÒNIQUES

Amb totes les lligues de la Federació Catalana de Futbol en marxa, mantenim la tradició de cada dimarts on resumim la jornada al futbol base de la Fundació UE Olot. Enguany hi incorporem el CF Sant Jaume, com a filial de la UEO, i també els conjunts femenins, modalitat que s’estrena en la història del club. Un cop més, agraïm la col·laboració desinteressada dels tècnics del club que ens ajuden a realitzar aquesta secció.

Prebenjamí B 0-2 Les Preses
Boscdetosca 6-1 Prebenjamí A
Benjamí C 0-10 Benjamí D
BENJAMÍ B 1-8 Boscdetosca

Un partit força discret del Benjamí B, que va sortir adormit i va perdre el rumb en la primera meitat. Cal destacar l’esforç per capgirar la situació en les dues últimes parts, tot i anar per sota en el marcador. Cal seguir treballant per a que arribin els resultats.

Benjamí A 8-2 Boscdetosca

Pontenc 6-6 ALEVÍ C 

Primer partit oficial que no es va poder guanyar tot i tenir-lo molt ben encarat. El Pontenc va aprofitar les seves armes, equip molt físic i de segon any. Tot i això, puntuar fora de casa mai és dolent i cal destacar l’esforç dels jugadors. Amb tot, al cos tècnic li queda un mal gust de boca per haver deixat escapar els tres punts per culpa d’errors no forçats.

ALEVÍ D 2-4 Roses

Un partit igualat contra un bon rival en el qual un parell d’errors defensius i la bona actuació del porter visitant van decantar la balança a favor dels empordanesos. Malgrat que l’Aleví D es va avançar dos cops, al descans es va arribar amb un 2-2. En la tercera meitat, els rosincs van situar el 2-3 i en l’última van marcar el quart quan els de casa buscaven la igualada.

Aleví B 3-7 Racing Blanenc

Vic Riuprimer 1-7 Aleví A

Llagostera 3-2 Infantil B

INFANTIL A 1-1 Banyoles

Un duel també equilibrat amb un resultat just. Els visitants van tenir més domini en l’arrenaca amb passades a l’esquena de la defensa. Un cop controlat el joc, l’Infantil A va poder gaudir d’oportunitats i amb un gol de falta directa es van avançar en el marcador. El segon temps va ser més descontrolat i això va portar la diana dels banyolins en una doble errada olotina. El xoc va embogir amb més arribades clares dels locals i també tres pals del Banyoles.

CADET B 1-8 EF Ripollès

Una primera meitat bastant acceptable del Cadet B tot i el domini del Ripollès. El resultat al descans era d’empat a un. Els de casa van estar dins del partit fins al minut 60, quan el marcador era de 1-2. Després va arribar el tercer en un penal rigorós i els garrotxins ja van abaixar els braços per encaixar una derrota tan contundent com excessiva.

Breda 5-15 Cadet A

JUVENIL B 1-3 Peralada

Derrota dels de Carles Subirana en un partit igualat i amb poques aproximacions per part dels dos equips en la primera part. El Peralada arribava d’una forma més directa i a pilota aturada, mentre que la UEO buscava un joc més elaborat. Els visitants es van avançar a la represa en un contraatac i poc després van fer el segon en un servei de córner. El Juvenil B va poder retallar distàncies a deu minuts pel final i es va llançar a l’atac per intentar aconseguir l’empat. En temps afegit, però, els xampanyers van clavar l’estocada amb l’1-3 definitiu. Un duel competit davant d’un dels equips més forts del grup.

Vic 3-4 Juvenil A

Camprodon 1-1 SANT JAUME

Empat a domicili del filial de la UEO, que va obrir la llauna al minut 2 mitjançant Sanding. En el minut 21, però, el conjunt local va situar les taules en el marcador, resultat que ja no es mouria. El conjunt de Jordi Dot ocupa la 13a posició amb 5 punts, empatat amb Aro, Porqueres i Guíxols que ocupen zona de descens.

–> EQUIPS FEMENINS

ALEVÍ-INFANTIL 3-3 Girona 

L’enfrontament va començar molt igualat fins que el Girona es va avançar en el marcador. Tot seguit va ser quan l’equip local va patir durant més estona, perdent 0-2 però jugant amb els peus a terra. De cop i volta, les jugadores olotines van forçar la igualada amb molt treball. En l’últim quart, un gol inesperat del Girona va propiciar que el conjunt de l’Olot realitzessin un últim sobre-esforç per tornar a neutralitzar les forces. Un empat de gran dificultat  que dóna molts ànims a les joves futbolistes per encarar el segon partit de lliga.

Cabanes 1-1 CADET-JUVENIL 

Un debut amb repartiment de punts en un partit equilibrat al llarg dels 80 minuts. Les olotines van tenir diverses ocasions de perill i en una d’aquestes, en una passada a l’espai, es van avançar en el marcador. Incursió per banda esquerre, gran control orientat i bona definició davant de porteria. Fins al final les arribades es van repartir pels dos costats i en un error en defensa i després de diversos rebots, les empordaneses van poder marcar l’empat. El cos tècnic valora positivament el punt aconseguint i ja esperen el proper partit per mostrar les millors en defensa i sortida de pilota.

Foto portada: JM Buxasas

 

Leave a Reply