Brillar entre clarianes

Després de dibuixar el primer somriure contra el Saguntino, la Unió Esportiva Olot disposa de l’oportunitat de burxar un altre rival directe amb la sortida a Ontinyent (dissabte, 18h). Els de Martín Posse ambicionen en perllongar la ratxa de cinc partits sense perdre i de passada, pescar la segona victòria seguida a El Clariano. Jose Martínez, amb una lesió muscular, és la principal absència de la plantilla, que marxa avui amb autocar direcció Alacant. 

Guanyar reconforta, guanyar estimula i guanyar dóna sentit a la feina diària d’aquest grup de jugadors. Com si fos un Red Bull, la victòria contra l’Atlético Saguntino ha donat ales a la UEO, que ja feia setmanes que la venia olorant amb insistència. I és que al final, les coses cauen pel seu propi pes i el fart de pencar dels nostres futbolistes s’havia de traduir en punts, en tranquil·litat i en un plus de confiança. A més, l’equip ofereix bones prestacions a domicili, madurant els partits i portant-los al seu terreny. L’efectivitat i l’ofici, també hauran d’anar de la maneta per brillar amb llum pròpia entre els núvols de El Clariano.

El rival d’aquest dissabte és l’Ontinyent CF, club que ha estat 13 temporades a Segona B i 5 cursos a Segona A. El conjunt de la Vall d’Albaida va tornar el juny passat a la divisió de bronze després de superar l’Alavés B als penals en la promoció d’ascens. Els de Vicente Parras encara no han guanyat a casa (ni han marcat) amb 3 derrotes per la mínima i un empat. En canvi, a fora han aconseguit dues victòries (Ebro i Formentera) que els situen amb 8 punts a la taula, els mateixos que l’Olot. En l’última jornada van caure al Martíenz Valero per culpa d’un penal en temps de descompte (1-0). De la plantilla destaquem l’ex-Olot Tito Malagón, autor de dues dianes, el davanter Keita Karamokoba (ex-Peralada) i homes com Anaba, Verdú o Carrasco.

El partit, que serà un dels que obrirà la novena del campionat, es jugarà demà dissabte a les 18h al Municipal El Clariano, un camp de bon record. L’expedició olotina surt aquest migdia després de l’entrenament i farà nit a Alacant. No podran viatjar els lesionats Jose Martínez, amb una ruptura a l’adductor, Yeray Sabariego, en fase de recuperació i el porter Moha, recentment operat de l’escafoide del canell. Podreu seguir el duel en directe per Ràdio Olot Esports i al twitter del club (@UEO1921). Som-hi vermells! A la recerca de la segona a Ontinyent!

La prèvia de Martín Posse

“És diferent l’estat d’ànim perquè quan es guanya l’equip està content. El que hem de valorar és que hem mantingut la serenitat i el treball quan no hem pogut guanyar. El vestidor sempre ha mostrat predisposició i bona dinàmica per millorar i per solucionar errors. Hem de trobar el millor nivell de cada jugador i arribar en les millors condicions. L’Ontinyent no ha pogut guanyar de localr però s’ha enfrontat amb equips de la part alta. És un equip rocós, fort, dur i treballa ràpid en les contres. Això els els fa molt competitius i difícils. Hem donat la cara quan hem anat en camp difícils, som conscients de qui som i sabem competir. Tenim la tranquil·litat de saber interpretar contra quin rival juguem i en quin moment, és el camí a seguir”

Precedents

Només hem trobat una visita a El Clariano però especialment productiva. Va ser en la temporada 2013-14 quan la UEO va aconseguir-hi els tres punts amb remuntada inclosa (1-2). Paco Saéz va avançar els locals, però els gols de Roger Vidal i Agustín Fernández a la represa van capgirar la truita. Aquell dia vam sortir amb el següent onze: Òscar, Freixa (Valentín, minut 68), Agustín, Rojas, Hostench, Abel (Xavi Muñoz, minut 68), Roger, David López, Reverter (Kilian, minut 86), Carlos Martínez i Uri.

Baixes: Jose, Yeray i Moha (lesió)

Foto: Isaac Morchón-UE Olot

Leave a Reply