shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Brillar entre clarianes

Després de dibuixar el primer somriure contra el Saguntino, la Unió Esportiva Olot disposa de l’oportunitat de burxar un altre rival directe amb la sortida a Ontinyent (dissabte, 18h). Els de Martín Posse ambicionen en perllongar la ratxa de cinc partits sense perdre i de passada, pescar la segona victòria seguida a El Clariano. Jose Martínez, amb una lesió muscular, és la principal absència de la plantilla, que marxa avui amb autocar direcció Alacant. 

Guanyar reconforta, guanyar estimula i guanyar dóna sentit a la feina diària d’aquest grup de jugadors. Com si fos un Red Bull, la victòria contra l’Atlético Saguntino ha donat ales a la UEO, que ja feia setmanes que la venia olorant amb insistència. I és que al final, les coses cauen pel seu propi pes i el fart de pencar dels nostres futbolistes s’havia de traduir en punts, en tranquil·litat i en un plus de confiança. A més, l’equip ofereix bones prestacions a domicili, madurant els partits i portant-los al seu terreny. L’efectivitat i l’ofici, també hauran d’anar de la maneta per brillar amb llum pròpia entre els núvols de El Clariano.

El rival d’aquest dissabte és l’Ontinyent CF, club que ha estat 13 temporades a Segona B i 5 cursos a Segona A. El conjunt de la Vall d’Albaida va tornar el juny passat a la divisió de bronze després de superar l’Alavés B als penals en la promoció d’ascens. Els de Vicente Parras encara no han guanyat a casa (ni han marcat) amb 3 derrotes per la mínima i un empat. En canvi, a fora han aconseguit dues victòries (Ebro i Formentera) que els situen amb 8 punts a la taula, els mateixos que l’Olot. En l’última jornada van caure al Martíenz Valero per culpa d’un penal en temps de descompte (1-0). De la plantilla destaquem l’ex-Olot Tito Malagón, autor de dues dianes, el davanter Keita Karamokoba (ex-Peralada) i homes com Anaba, Verdú o Carrasco.

El partit, que serà un dels que obrirà la novena del campionat, es jugarà demà dissabte a les 18h al Municipal El Clariano, un camp de bon record. L’expedició olotina surt aquest migdia després de l’entrenament i farà nit a Alacant. No podran viatjar els lesionats Jose Martínez, amb una ruptura a l’adductor, Yeray Sabariego, en fase de recuperació i el porter Moha, recentment operat de l’escafoide del canell. Podreu seguir el duel en directe per Ràdio Olot Esports i al twitter del club (@UEO1921). Som-hi vermells! A la recerca de la segona a Ontinyent!

La prèvia de Martín Posse

“És diferent l’estat d’ànim perquè quan es guanya l’equip està content. El que hem de valorar és que hem mantingut la serenitat i el treball quan no hem pogut guanyar. El vestidor sempre ha mostrat predisposició i bona dinàmica per millorar i per solucionar errors. Hem de trobar el millor nivell de cada jugador i arribar en les millors condicions. L’Ontinyent no ha pogut guanyar de localr però s’ha enfrontat amb equips de la part alta. És un equip rocós, fort, dur i treballa ràpid en les contres. Això els els fa molt competitius i difícils. Hem donat la cara quan hem anat en camp difícils, som conscients de qui som i sabem competir. Tenim la tranquil·litat de saber interpretar contra quin rival juguem i en quin moment, és el camí a seguir”

Precedents

Només hem trobat una visita a El Clariano però especialment productiva. Va ser en la temporada 2013-14 quan la UEO va aconseguir-hi els tres punts amb remuntada inclosa (1-2). Paco Saéz va avançar els locals, però els gols de Roger Vidal i Agustín Fernández a la represa van capgirar la truita. Aquell dia vam sortir amb el següent onze: Òscar, Freixa (Valentín, minut 68), Agustín, Rojas, Hostench, Abel (Xavi Muñoz, minut 68), Roger, David López, Reverter (Kilian, minut 86), Carlos Martínez i Uri.

Baixes: Jose, Yeray i Moha (lesió)

Foto: Isaac Morchón-UE Olot

Leave a Reply