El resum de la jornada al FUTBOL BASE (14 – 15 octubre)

LES CRÒNIQUES

El tren de la Fundació UE Olot ja està marxa amb la segona jornada de les lligues de la Federació Catalana de Futbol. Menció especial per al ferm lideratge del Juvenil A en una jornada amb 10 victòries, 1 empat i 6 derrotes. A continuació entrem en detall amb els resums dels partits:

GEiEG 3-7 BENJAMÍ B

Un dels millors partits jugats fins al moment. Tot i començar perdent, el Benjamí B va reaccionar ràpidament amb una pressió asfixiant que va donar els seus fruïts en el marcador (1-5). Les dues últimes parts van servir per gestionar el resultat i gaudir de la possessió de la pilota. El cos tècnic felicita els jugadors per l’actitud i el creixement que estan mostrant.

Les Preses 3- 5 BENJAMÍ A

El Benjamí A va imposar la seva superioritat marxant al descans amb un 0-4 a favor. A la represa hi van haver moments de desconnexió en els quals el rival va poder anotar tres gols a través d’un joc molt directe. Finalment, els olotins van trobar la diana de la tranquil·litat per emportar-se la victòria.

 
Montagut 7-1 BENJAMÍ FEMENÍ

Esplais 4-3 ALEVÍ D

Es van escapar tres punts en un partit on l’Aleví D va merèixer guanyar posant-hi intensitat, ganes i futbol. Al descans, el marcador era de 3-1, però els nostres petits vermells van poder neutralitzar les forces (3-3). En l’inici de l’últim quart, un error en la sortida de pilota suposaria el 4-3 definitiu. Cal seguir treballant!


ALEVÍ C 5-4 Porqueres

Un partit boig amb un domini inicial de l’Aleví C, que duia un còmode avantatge de 4-1. Els visitants, però, no van donar el braç a tòrcer i van poder igualar el marcador (4-4). I quan semblava que el matx acabaria amb repartiment de punts, un gran gol dels garrotxins va permetre deixar els tres punts al Morrot. El cos tècnic es mostra content pels dos partits consecutius sense perdre.


Girona 10-1 ALEVÍ B


ALEVÍ A 3-1 Llagostera

Molt bona actuació del conjunt d’Obrador i Somovilla davant d’un rival molt intens que va posar les coses molt díficils. L’Aleví A va haver de remuntar el 0-1 inicial del Llagostera, però un cop per davant en el marcador va disposar de més oportunitats per ampliar la renda. 

 

Gerunda 2-1 ALEVÍ FEMENÍ

Les joves olotins van tenir dues primeres partits difícils i amb poc encert a davant de porteria. El Gerunda va saber posicionar-se bé defensivament i va fer mal en dues contres ben finalitzades. A la segona meitat, el partit es va posar de cares per a la UEO, malgrat no trobar el camí del gol. No va ser fins en els últims minuts que es va poder retallar distàncies, insuficient per treure quelcom de positiu del camp del Gerunda.


Atlètic Banyoles 3-2 INFANTIL C

Un xoc igualat, el que va es va disputar a la capital del Pla de l’Estany, i que es va decidir per l’encert en la definició. Els banyolins van estar més inspirats de cara a porteria davant d’un Infantil C que va competir bé i mai no va perdre la cara al partit.  


INFANTIL B 5-2 Unió Girona

Un enfrontament en el qual l’Infantil B va ser superiors en les dues àrees. El conjunt olotí no va veure perillar la victòria en cap moment tot i la diferència física amb el contrincant, molt més fort i corpulent. 


Les Preses 3-0 CADET B

Un partit molt disputat i dominat territorialment per a l’equip local, que va poder obrir la llauna en una jugada de combinació. El Cadet B va intentar reaccionar i va generar una arribada molt clara per igualar el resultat. A la represa, els olotins van sortir un pèl despistats i els presencs van marcar el 2-0 en una acció mal defensada. Amb els nostres llançats a l’atac, els de casa van anotar el tercer i definitiu gol. 


CADET A 8-0 Banyoles

Una actuació molt seriosa del Cadet A, que va treballar molt durant els 90 minuts. Una primera part igualada amb control altern que va finalitzar amb un 2-0 favorable. L’atac olotí no va minvar a la represa per augmentar les diferències fins a assolir un plàcid marcador.


CADET FEMENÍ 3-2 L’Estartit

Un duel contra un rival de renom i amb un gran potencial tècnic i tàctic. El fet d’encaixar un gol en els primers minuts va condicionar el joc de les olotines, que es van limitar a defensar i a sortir al contraatac, amb la sort d’aconseguir l’empat en una d’aquestes accions. La segona part va ser molt disputada; primer va arribar el gol de l’Estartit i just després, resposta del Cadet Femení per situar el 2-2. A partir d’aquí, la UEO va portar la batuta amb perseverança i insistència per obtenir el tercer gol i quedar-se així amb tres punts molt treballats.


L’Escala 3-5 JUVENIL B

Primera victòria dels de Carles Subirana tot i començar perdent pràcticament en la primera arribada dels locals. Mica en mica, el Juvenil B va agafar el ritme i va aconseguir oportunitats però sense materialitzar-les. Tot i això, abans del descans va arribar l’encert amb dos gols per capgirar el resultat (1-2). A la represa, els olotins van sortir molt concentrats i alternant el joc combinatiu amb el directe van poder ampliar la renda al seu favor (1-5). En els últims minuts, els escalencs van aprofitar la baixada d’intensitat i errors visitants per retallar distàncies fins a col·locar el 3-5. El triomf, però, no va perillar i dóna confiança als jugadors per treballar de la mateixa manera per afrontar els següents compromisos.


JUVENIL A 2-0 Manlleu

Un partit molt intens i disputat amb el protagonisme ofensiu per al Juvenil A, que va gaudir d’ocasions clares per sentenciar el matx molt abans. El primer gol va venir a partir d’una jugada aturada i el segon, ja a les acaballes, en una segona meitat que va seguir la mateixa tònica. Quarta victòria per als de Joan Sánchez, que lideren el grup 2 de Preferent amb 13 punts. 


SÈNIOR FEMENÍ 9-1 Quart

Les jugadors de Moi Dubé es van estrenar a la lliga amb una còmoda victòria. La proposta de joc, buscant atacar i defensar en camp contrari, va donar els seus fruïts aconseguint fins a nou gols. El Sènior Femení va realitzar un gran partit, demostrant que s’està assimilant el sistema de joc i un futbol molt atractiu. Proper partit, dissabte a les 15:30 al camp del Ripoll 


CF SANT JAUME 1-1 Guíxols

El filial de la UEO va sumar un bon empat a casa contra el Guíxols. Latorre va avançar als de Jordi Dot, ja en la recta final, però només un minut després els visitants van poder igualar el marcador. Una llàstima per als santjaumins, que es van quedar a les portes de la segona victòria i es queden amb 6 punts fregant la zona de descens.

Leave a Reply