Una pedra en el camí (Ontinyent CF 1-0 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot no pot mantenir la bona dinàmica a El Clariano i cau derrotat per la mínima contra l’Ontinyent. Una diana de Juanan en el primer quart d’hora ha impedit que els de Posse tornessin amb quelcom positiu del desplaçament a la Vall d’Albaida. La sacsejada a la represa, liderada per Alfredo, no ha tingut l’efecte esperat. Cal refer-se ràpid perquè diumenge arriba el Llagostera en el derbi a l’Estadi Municipal. 

S’ha trencat la ratxa. La UEO no ha pogut donar continuïtat al triomf contra el Saguntí i la ratxa de cinc partits sense conèixer la derrota. Aquesta tarda, l’Ontinyent ha proposat un joc molt físic i una pressió molt alta, especialment en la primera meitat, que ha dificultat la sortida de pilota dels nostres jugadors. Els locals encara no havien guanyat a casa i la seva aposta inicial ha estat decidida a l’atac. I ha estat ben d’hora quan han trobat el camí del gol… Passada interior filtrada de Rubio, centrada de Verdú i Juanan finalitza arribant de segona línia (13’). Era el primer gol dels locals a El Clariano… i a punt ha estat d’arribar el segon amb un pal de Tito Malagón, acció que després Bigas ha tret sobre la línia de gol. L’Olot s’ha anat desfent de l’impuls ontinyentí i ha començat a acaparar la pilota. Héctor, Pedro i companyia entraven en joc per abastir de pilotes els dos homes més avançats, Marc Mas i Guzmán. L’opció més clara precisament ha esta per al punta de Sils, que ha xutat amb massa potència després de fer un gran control orientat. Temps de descans per aclarir les idees i recuperar forces.

I és que en l’arrencada de la represa s’han vist els moments més interessants de l’Olot. Alfredo, que ha hagut de substituir un Héctor amb molèsties, ha estat protagonista associant-se amb Blázquez per l’ala dreta. Ni el de Sant Roc ni Mas han pogut encertar en una doble opció molt destacada. Just després, el killer selvatà també ho ha provat des de la frontal però s’ha topat amb la resposta d’Álvaro. El duel era bastant d’anada i tornada, ja que Rubio i Keita també han tingut el 2-0 sortint al contraatac. En la recta final, Posse hi ha afegit Uri Santos per donar més guerra a nivell ofensiu i l’equip s’ha buidat per generar arribades. L’Ontinyent, però, s’ha defensat amb fermesa i ofici, fent valer la seva corpulència física i evitant qualsevol reacció olotina. Una tarda desgraciada en la qual ens ha faltat frescor en els últims metres i en que, en un acció aïllada, els de casa s’han quedat amb els tres punts. Una petita pedra en el camí, això és Segona B i no hi ha temps per abaixar el cap. Diumenge a les 17h ve el Llagostera, un derbi gironí entre dos equips igualats a punts que promet treure espurnes. I aquí hem de fer valer el factor camp, la nostra gent, el nostre jugador número 12 que ens ha de redirigir al camí de la victòria. Tots tranquils, ho resoldrem!

FITXA TÈCNICA

Ontinyent CF: Álvaro, Albiol, Verdú, Russo, Carrasco, Anaba (Leomar, 81’), Rubio (Rober, 64’), Juanan ©, Keita, Raúl González (Soler, 58’) i Tito Malagón.

UE OLOT: Ginard, Micaló, Carles Mas, Blázquez, Bigas, Barnils, Guzmán, Masó (Roger, 67’), Marc Mas, Héctor(Alfredo, 45’) i Pedro (Uri Santos, 77’)

Gols: 1-0, Juanan (13’)

Àrbitre: Jorge Díaz  Escudero. Ha amonestat Juanan i Carrasco (Ontinyent) i Blázquez, Bigas, Barnils i Masó (UEO).

Incidències: partit corresponent a la novena jornada del campionat de lliga del grup tercer de Segona B amb la presència d’uns 850 espectadors al Municipal El Clariano d’Ontinyent.

Foto: Ontinyent CF

Leave a Reply