El resum de la jornada al FUTBOL FEMENÍ (21 – 22 d’octubre)

LES CRÒNIQUES

És dimarts, sinònim de repassar el més destacat de la jornada al futbol femení de la U.E. Olot. Un cap de setmana amb 2 victòries i 2 derrotes. Tot seguit hi donem un cop d’ull de la mà dels entrenadors:

BENJAMÍ Femení 3-8 Montagut

Estrena al camp del Morrot a la competició del Consell Esportiu de la Garrotxa amb una derrota contra el Montagut. Tot i el resultat, no s’ha de posar en dubte l’esforç i les ganes de cadascuna de les futbolistes de Laia Puig per seguir millorant i aprenent d’aquest esport.


ALEVÍ Femení 9-0 Gerunda

La d’aquest diumenge era una gran oportunitat per assolir la primera victòria de la temporada i les de Jessica Caballero no la van desaprofitar. Les joves olotines van sortir molt motivades i al descans ja havien resolt el matx amb un 4-0 a favor. A partir d’aquí, la resta de parts van servir per rectificar aspectes de partits anteriors i provar coses noves. El resultat va ser contundent i jugadors, entrenadors i afició van marxar contents per la feina feta i per obtenir el primer triomf de molts que en vindran. 


Torelló 3-2 CADET Femení

Un xoc molt disputat en el qual les olotines, tot i les diverses lesions que van patir durant el partit, van tornar a mostrar-se intenses i persistents durant els 90 minuts. Tot i que les d’Alba Prat es van posar per davant, petits desequilibris defensius permetien clares arribades de les osonenques. Fruït d’això, el Torelló va igualar les forces abans del descans. A la segona part, tot i que les olotines es van tornar a avançar amb bon joc i un penal a favor, les locals es van refer per quedar-se amb els tres punts a casa.


Atlètic Ripoll 1-4 SÈNIOR Femení

Tercera jornada del campionat amb un resultat que no reflecteix les dificultats que va patir la UEO per emportar-se la victòria de Ripoll. I és que a la mitja part el resultat era d’empat a zero, amb un domini clar de les noies de Moi Dubé que no es traduïa en gols. El cos tècnic va intentar arreglar petits errors en el joc i en la segona meitat van arribar les ocasions i la productivitat ofensiva. El gol del l’Atlètic Ripoll, ja a les acaballes, va quedar com una anècdota per tornar amb tres punts molt importants cap a la Garrotxa.  

 

Leave a Reply