Amb corda per estona

Després d’una setmana certament desafortunada a nivell de resultats, la Unió Esportiva Olot té al davant el repte de capgirar la truita amb la visita al camp del CD Ebro (diumenge, 12h). El conjunt d’Emilio Larraz, que competeix per tercer curs a la Segona B, es troba cinc punts per sobre dels olotins, que viatgen a Saragossa amb la obligació de sumar. Albert Blázquez, per sanció, es perdrà la cita aragonesa, mentre que Jose i Yeray ja estan a disposició de Martín Posse. 

Cada dia surt el sol. Cada jornada és una nova oportunitat per solucionar errors del passat i buscar un punt d’inflexió. Diumenge tanquem una setmana en la qual, de moment, no hem pogut puntuar però ens hem de quedar amb el rendiment que ha ofert l’equip. Hi creu, competeix, es bolca, lluita, es defensa, pressiona, s’associa, arriba i acaba les jugades. Tenim un handicap, és cert, en l’efectivitat de cara a gol, aspecte que ens està condicionant alhora d’obtenir resultats positius. “Jugar bé és guanyar”, deia fa uns dies en una entrevista un conegut tècnic de la Segona B. Doncs l’Olot ja hauria de fer temps que li tocaria sumar de tres en tres. No pot ser que el futbol s’acarnissi tant amb la nostra proposta.

El rival d’aquest diumenge és el Club Deportivo Ebro, club fundat l’any 1942 que inicia la seva tercera temporada consecutiva a la categoria de bronze. El curs passat va acabar en la dotzena posició amb 49 punts i fa dues campanyes, a la desena amb 53 punts però en el grup 2 (País Basc). Actualment els de Larraz ocupen la 14a posició amb 13 punts amb tres victòries de prestigi com Hércules, Mestalla i Llagostera. De fet, en l’última jornada també van estar a punt de sucar al Martínez Valero d’Elx però Javi Flores ho va impedir al minut 85. El màxim golejador dels aragonesos és Borja Rubiato (ex-Olímpic de Xàtiva) amb quatre dianes. També compten amb jugadors de renom a la categoria com David Mainz, Adri Cuevas o Iván Forte.

El partit, corresponent a la jornada 13 del campionat, es disputarà aquest diumenge a les 12h al camp de La Alzmozara, de gespa artificial i de dimensions reduïdes, al bell mig de la ciutat de Saragossa. Moha, per lesió, i Albert Blázquez, per acumulació de targetes, seran baixa, mentre que tant Jose Martínez com Yeray ja entrenen amb normalitat. Demà a les 15h sortirem direcció a terres aragoneses per fer-hi nit i per preparar un matx clau per als nostres objectius. Som una pinya, estem forts, estem units i estem convençuts que la sort algun dia ha de canviar. SOM-HI VERMELLS!

La prèvia de Martín Posse

“El CD Ebro serà un equip difícil, és un camp complicat i petit i ells tenen una plantilla dissenyada per aquest escenari i es senten còmodes amb aquest estil de joc. Ens haurem d’adaptar i saber competir en aquest tipus de situacions. Hem de tenir en compte el seu joc aeri, les caigudes, l’estratègia… accions que ells dominen bé i que haurem de contrarestar. L’equip em transmet confiança tot i el dolor i la preocupació de les derrotes, a ningú li agrada perdre. Hem d’intentar sumar i no cometre errors per créixer com a equip. Cometem pocs errors però ens costen gols, en canvi a nosaltres ens costa fer gols amb els seus errors. En compromís, joc, control i ocasions estem molt bé, hem d’estar més concentrats per canviar la dinàmica. La lliga és llarga, el camí és bo, és moment de fer pinya i de sumar tots: vestidor, afició, directiva… tots volem que l’Olot tiri endavant” 

Precedents

No hi ha precedents de cap partit entre CD Ebro i UE Olot.

Baixes: Blázquez (sanció) i Moha (lesió)

Foto: Isaac Morchón-UE Olot

Leave a Reply