El resum de la jornada al FUTBOL FEMENÍ (4-5 de novembre)

LES CRÒNIQUES

És moment de posar-se el dia amb l’actualitat del futbol femení de la UE Olot.

Bisaroques 10-1 Benjamí Femení

El Benjamí Femení va començar el partit amb poca intensitat però mica en mica es va anar entonant. Les coses van canviar i van millorar fins a aconseguir els objectius marcats en l’inici de l’enfrontament.


Sils 5-1 Aleví Femení 

Cadet Femení 3-0 Monells

Les noies del Cadet-Juvenil rebien la visita de l’últim classificat, el Monells. El partit, doncs, no era dels més complicats i les olotines, sense un joc massa atractiu ni intens, van aconseguir quedar-se amb els tres punts. Un duel que va servir per fer rotacions i per donar més a minuts a aquelles jugadores menys habituals. Amb un gol en els primers minuts del partit i dos més a l’inici de la segona part, les olotines van encarrilar el partit sense masses problemes.

Leave a Reply