El resum de la jornada al FUTBOL FEMENÍ (28 – 29 d’octubre)

LES CRÒNIQUES

Com cada setmana, us deixem les cròniques dels equips de FUTBOL FEMENÍ de la UNIÓ ESPORTIVA OLOT:

Ter Brugent 9-1 BENJAMÍ Femení

El Benjamí Femení es va enfrontar contra un rival fort i contundent que no els va posar les coses gens fàcils. Tot i el resultat, ningú posa en dubte l’esforç de cadascuna de les jugadores per seguir millorant. Cal destacar el gol de la portera olotina, que en l’última part es va estrenar com a migcampista. 


Pontenc 10-1 ALEVÍ Femení

Quarta jornada de lliga per a les olotines, que arribaven motivades després de l’última victòria a casa. El partit començava molt igualat tàcticament, però amb el rival molt superior a nivell físic. Fent valer la seva alçada, el Pontenc va marcar els primers gols sense que l’Aleví pogués plantar-hi cara. Així van transcórrer les tres primeres part, mentre que les de Jessica Caballero van maquillar el resultat en l’última part gràcies a un penal molt clar. Tot i la derrota, les joves garrotxines segueixen amb l’autoestima ben alta i ganes de millorar diàriament per obtenir bons resultats. 


CADET Femení 1-0 Pontenc

Les noies del Cadet-Juvenil no van mostrar la seva millor versió. Durant la primera part, el control va ser del Pontenc amb molts errors en les basculacions defensives que van permetre al rival trobar espais per fer mal.Tot i això, les locals van aguantar la porteria a zero en tota la primera meitat. A la segona, es va veure un millor posicionament de la UEO, concedint menys arribades a les gironines. I en una jugada d’atac, amb bona definició de la davanter olotina, es va aconseguir anotar el gol de la victòria.


SENIOR Femení 0-4 Girona

La UEO Femení es va estrenar a l’Estadi Municipal en lliga contra tot un Girona i davant d’uns 300 espectadors. La primera part va ser de clar domini visitant i va acabar amb un 0-2 favorable a les visitants. El resultat era just, ja que alguns errors defensius de les de Moi Dubé van provocar que el partit es posés molt difícil. A la segona part, la imatge del Sènior va millorar, arreglant la parcel·la defensiva i treballant amb més criteri els contraatacs, cosa que va portar diverses oportunitats per entrar de ple dins del partit. La falta d’encert, però, les va condemnar i a les acaballes el Girona va marcar dos gols més per sentenciar el partit.

Leave a Reply