El resum de la jornada al FUTBOL BASE (4 – 5 novembre)

LES CRÒNIQUES

És moment de posar-se el dia amb l’actualitat del futbol formatiu de la Fundació UE Olot. El balanç d’aquest cap de setmana és de 12 victòries, 1 empat i 9 derrotes, deixant de banda els partits del Sant Jaume contra l’Escala i del Sènior Femení contra el Gerunda, ja que el rival només es va presentar amb cinc jugadores. A continuació analitzem un per un els enfrontaments de la jornada:

Prebenjamí A 6-4 Prebenjamí B

Un partit entre dos equips de la Fundació UE Olot que van aplicar els conceptes treballats en els entrenaments de la setmana i que es va decidir per detalls tècnics en les finalitzacions de les jugades.

Sant Pere Màrtir 6-4 Benjamí E
Benjamí D 7-0 Vall d’en Bas
Benjamí C 6-4 Ter Brugent 

Una victòria contra un equip que va posar les coses gens fàcils. El BenjamÍ C va patir una mica en les dues primeres parts entre la falta de concentració i la mala sort. Això va arreglar en les dues últimes, en les quals els olotins van sortir amb una altra cara i van fer mèrits per quedar-se amb els tres punts al camp del Morrot.


Benjamí B 9-4 Sant Roc

Benjamí A 1-2 Atlètic Banyoles

Va ser un duel en el qual els locals van sortir un pèl descol·locats i això va provocar que el Banyoles s’avancés al marcador en dues jugades aïllades. A partir d’aquí, domini absolut del Benjamí A, que ho va provar de totes les maneres fins que va arribar el gol de l’empat. Els visitants encara es van endarrerir més i van acabar defensant tots dins l’àrea davant l’ofensiva olotina, que al final no va trobar el premi de la victòria tot i les diverses ocasiones generades. Cal seguir treballant.


Bisaroques 10-1 Benjamí Femení

El Benjamí Femení va començar el partit amb poca intensitat però mica en mica es va anar entonant. Les coses van canviar i van millorar fins a aconseguir els objectius marcats en l’inici de l’enfrontament.


Aleví E 3-5 Besalú

Aleví D 3-4 Begur

Derrota ajustada de l’Aleví D contra el líder de la categoria. Un gran partit de tot l’equip, tant de joc com d’intensitat. Un gol dels visitants en el minut 20 va fer s’arribés al descans amb un 0-1. En el tercer quart, els d’Enric Faja es van posar les piles per capgirar el marcador (3-1), malgrat que els empordanesos es van tornar a acostar amb el 3-2. En l’última part, dos errors defensius dels nostres joves van deixar el 3-4 definitiu, un resultat injust pels mèrits i l’empenta dels olotins, que van sortir ovacionats per pares i entrenadors visitants. A seguir lluitant per continuar creixent.


Atl. Banyoles 1-3 Aleví C

Gran triomf dels nostres petits futbolistes davant d’un equip més físic que estava per sobre a la classificació. I això que fins les dues últimes parts no van arribar els gols de l’Aleví C, que va saber patir i finalment sentenciar amb l’1-3 definitiu. El cos tècnic es mostra satisfet amb l’actitud i el treball de l’equip.


Aleví B 3-4 Sàbat
L’Escala 1-10 Aleví A
Sils 5-1 Aleví Femení
Infantil C 4-2 Santjoanenc


Vilablareix 0-1 Infantil B

Un inici del partit amb domini dels de Jordi Boix i Pol Reixach, tot i que a mesura que anava avançant el partit el físic dels locals es sobreposava al toc olotí, amb uns gironins que van disposar de diverses ocasions importants. La segona part de l’Infantil B va ser espectacular, contrarestant l’alçada del Vilablareix i generant moltes oportunitats clares. En una d’aquestes van obrir la llauna amb un gol que ja seria suficient per endur-se el triomf en un segon temps en el qual la UEO no va concedir cap ocasió de perill al rival.


Figueres 0-2 Infantil A

Cadet B 0-2 Atlètic Banyoles

Un partit igualat el qual només va faltar una mica de sort per puntuar. Primer temps equilibrat amb alguna ocasió clara per al Cadet B, que es va estavellar amb el travesser i va desaprofitar opcions per avançar-se. En l’últim minut del primera part, van ser els visitants qui van inaugurar el marcador després d’un desplaçament mal rebutjat. Els garrotxins van seguir lluitant a la a segona part però no van poder capgirar el desavantatge. A falta de deu minuts, els banyolins van enllestir la feina amb el 0-2 definitiu. .  


Cadet A 3-0 Llagostera

Un molt bon partit contra un rival de la zona alta de la classificació. La primera va ser molt treballada per part del Cadet A, que va mostrar una gran intensitat sobre el terreny de joc. Un ritme que va anar acompanya d’efectivitat, ja que els de Sergi Vila “Ketxa” se’n van anar al descans amb un resultat favorable de 3-0. La segona meitat va servir per administrar l’avantatge i controlar el joc en tot moment.


Cadet Femení 3-0 Monells

Les noies del Cadet-Juvenil rebien la visita de l’últim classificat, el Monells. El partit, doncs, no era dels més complicats i les olotines, sense un joc massa atractiu ni intens, van aconseguir quedar-se amb els tres punts. Un duel que va servir per fer rotacions i per donar més a minuts a aquelles jugadores menys habituals. Amb un gol en els primers minuts del partit i dos més a l’inici de la segona part, les olotines van encarrilar el partit sense masses problemes.


Llagostera 3-3 Juvenil B

Empat a domicili davant d’un bon equip, un punt amb regust amarg ja que el Llagostera va empatar en temps de descompte. Els de Carles Subirana van realitzar una bona primera part, superant la pressió del rival i creant nombroses ocasions. Fruit d’això van arribar els dos gols, però a les acaballes els llagosterencs van reduir distàncies en una jugada mal defensada. A la segona part, els locals van avançar línies i van obligar al Juvenil B a defensar-se a camp propi. A falta d’un quart d’hora, el Llagostera va aconseguir la igualada en un mà a mà davant del porter. Tot i això, els olotins es van refer i van poder marcar el 2-3 a falta de cinc minuts. El matx estava trencat i amb opcions de finiquitar-lo, però van ser de casa que van tornar a empatar en un embolic a l’àrea després d’una falta lateral.


Juvenil A 6-0 Premià

Un partit amb clar protagonisme dels locals, tant en joc com en aproximacions. Tot i que els de Joan Sánchez van estar poc encertats de cara a poteria, van anar al descans per davant en el marcador. A la represa, el Juvenil A va seguir de menys a més fins que el Premià es va partir i va concedir molts espais ben aprofitats per l’atac olotí.

Leave a Reply