El resum de la jornada al FUTBOL FEMENÍ (11-12 novembre)

LES CRÒNIQUES

Un dimarts més, posem en ordre les evolucions del futbol femení. Entrem a analitzar en profunditat cadascun dels partits:

Cadet Femení 1-2 Centelles

Les olotines van encaixar la segona derrota de la temporada davant d’un rival que oferir un bon futbol i molta intensitat en el joc. Tot i avançar-se en el marcador, les de d’Alba Prat no van poder tenir el control del partit i abans del quart d’hora les visitants ja havien igualat les forces. La segona part, més disputada, va finalitzar amb gol in-extremis del Centelles, que es va emportar els tres punts dels Morrot. Una derrota per valorar la feina feta i per corregir errors de cara al futur. 


Batllòria 0-5 Sènior Femení (amistós)

El partit de lliga contra La Pera es va aplaçar a causa de la manifestació de Barcelona però diumenge es jugar un partit amistós contra la Batllòria, conjunt de la mateixa lliga que descansava aquest cap de setmana. Les de Moi Dubé van provar coses noves a nivell tàctic amb un excel·lent resultat, aspecte que les farà més fortes i imprevisibles per als pròxims compromisos. Els tècnics consideren que és important veure que l’atac comença a repartir-se els gols amb un millor desplegament posicional.

Leave a Reply