shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Raúl Garrido és l’escollit

El nou entrenador de la Unió Esportiva Olot és Raúl Garrido, tècnic valencià de 45 anys amb experiència en equips com Villarreal, Eldense, Olímpic de Xàtiva o Huracán. Garrido, que coneix perfectament la categoria, serà presentat aquesta tarda a l’Estadi Municipal i demà farà el primer entrenament amb la plantilla.  

Raúl Garrido Fernández (València, 1972) és un bon coneixedor de la Segona B amb el seu pas per diversos conjunts de la Comunitat Valenciana com Eldense, Olímpic de Xàtiva o Huracán, amb els quals es va enfrontar a la UEO en diverses ocasions. De fet, aquesta temporada ha vist en directe els duels dels olotins a Ontinyent i a Xàtiva (Copa del Rei). Dedicació, treball i caràcter són algunes de les virtuts de Garrido, acostumat a viure situacions delicades i a treure el màxim rendiment dels seus futbolistes. Els seus inicis a les banquetes van ser al costat del seu germà, Juan Carlos Garrido, primer al filial del Villarreal i després al primer equip a Primera Divisió, firmant una temporada històrica. Com a jugador, Garrido va militar en equips com el València Mestalla, l’Andorra, el Real Múrcia, el Nàstic de Tarragona, UE Lleida, Benidorm CD i UD Ibiza.

La presentació es farà avui a les 16h a la sala de premsa de l’Estadi Municipal amb la presència del president del club, Joan Agustí, del vicepresident esportiu, Dionís Cros, i del director esportiu, Sergi Raset. Garrido ja dirigirà demà mateix la primera sessió per preparar el partit d’aquest diumenge al camp del Formentera.

Benvingut a la UE Olot, Raúl! Sort i èxits en aquesta nova etapa! 

Foto: Huracán CF

Leave a Reply