Raúl Garrido és l’escollit

El nou entrenador de la Unió Esportiva Olot és Raúl Garrido, tècnic valencià de 45 anys amb experiència en equips com Villarreal, Eldense, Olímpic de Xàtiva o Huracán. Garrido, que coneix perfectament la categoria, serà presentat aquesta tarda a l’Estadi Municipal i demà farà el primer entrenament amb la plantilla.  

Raúl Garrido Fernández (València, 1972) és un bon coneixedor de la Segona B amb el seu pas per diversos conjunts de la Comunitat Valenciana com Eldense, Olímpic de Xàtiva o Huracán, amb els quals es va enfrontar a la UEO en diverses ocasions. De fet, aquesta temporada ha vist en directe els duels dels olotins a Ontinyent i a Xàtiva (Copa del Rei). Dedicació, treball i caràcter són algunes de les virtuts de Garrido, acostumat a viure situacions delicades i a treure el màxim rendiment dels seus futbolistes. Els seus inicis a les banquetes van ser al costat del seu germà, Juan Carlos Garrido, primer al filial del Villarreal i després al primer equip a Primera Divisió, firmant una temporada històrica. Com a jugador, Garrido va militar en equips com el València Mestalla, l’Andorra, el Real Múrcia, el Nàstic de Tarragona, UE Lleida, Benidorm CD i UD Ibiza.

La presentació es farà avui a les 16h a la sala de premsa de l’Estadi Municipal amb la presència del president del club, Joan Agustí, del vicepresident esportiu, Dionís Cros, i del director esportiu, Sergi Raset. Garrido ja dirigirà demà mateix la primera sessió per preparar el partit d’aquest diumenge al camp del Formentera.

Benvingut a la UE Olot, Raúl! Sort i èxits en aquesta nova etapa! 

Foto: Huracán CF

Leave a Reply