Raúl Garrido: “Vull fer creure a la gent que ho podem aconseguir”

Raúl Garrido ha estat presentat aquesta tarda a la sala de premsa de l’Estadi Municipal i ha llançat un missatge d’esperança i optimisme per revifar l’equip en aquesta nova etapa. El tècnic valencià, que ve acompanyat de Kevin Martínez, assegura que és un gran repte per a ell, acostumat a viure aquest tipus de situacions, i que vol treure el millor de cada jugador per sortir d’aquesta mala dinàmica. 

Enmig d’una gran expectació mediàtica, el valencià ha començat agraint la confiança del club en la seva contractació: “Estic molt il·lusionat, és un repte per a mi en un club amb molt prestigi i històric del futbol català. Olot sempre m’ha semblat un lloc molt seriós i amb grans expectatives per fer una bona feina”. Acompanyant del jove Kevin Martínez, el seu ajudant de confiança, llicenciat en CAFE i amb títol d’entrenador, Garrido considera que l’equip és a temps de reaccionar: “Es pot aconseguir la salvació, tenim molt de temps per endavant i possibilitats de fer-ho bé. Venim amb ganes de treballar, que la gent ens doni suport i es senti orgullosa del seu equip per aconseguir l’objectiu de mantenir-nos a la categoria”.

El valencià ja té referències de la plantilla (n’ha vist tres partits en directe i d’altres en vídeo) i espera exprimir-ne tot el suc per revertir el panorama:“Vull fer creure a la plantilla que es pot fer, ens agrada treure el millor dels futbolistes. És un repte i em motiva, els he vist jugar i tenen potencial suficient per sortir d’aquesta situació. Si no hi cregués, no estaria aquí”.

Preguntat pel seu estil futbolístic, l’ex-entrenador de l’Olímpic i l’Huracán sap el pa que s’hi dona a la categoria i  aposta pel pragmatisme sense renunciar al bon tracte de pilota: “La meva filosofia és competir bé. Intento donar informació als jugadors per aprofitar els seus avantatges. L’Olot ha perdut partits per petits detalls, vull que siguem més competitius. M’agrada un equip intens, que sàpiga jugar al futbol però també replegar-se sense pilota. Volem ser valents”. 

Per acabar, Raúl Garrido assegura que no es planteja metes llunyanes i que centra la mirada en l’important duel de diumenge: “No veig més enllà de demà, tenim doble sessió i hem d’entrenar a mort per preparar el partit a Formentera. Hem de fer tot el possible per guanyar, no em preocupa el calendari”. Un Garrido que va ser present en l’últim partit contra el Villarreal B i que desitja que l’afició segueixi responent de forma massiva: “Llanço un missatge d’esperança als aficionats, espero que ens ajudin i que continuïn en aquesta línia. És una feina de tots plegats i necessitem que tothom estigui unit en els moments difícils”.

En la roda de premsa també ha intervingut el president de la UE Olot, Joan Agustí, que ha fet autocrítica i ha assumit la responsabilitat, a més de donar la benvinguda al nou míster: “Creiem que aquesta ha estat la millor solució, pensem que és la persona adequada per tirar endavant el projecte. Té experiència en la categoria i en situacions com la nostra, des de la directiva els donem el màxim suport en una etapa que ha de ser fructífera per aixecar el cap en la classificació de Segona B”.

En la mateixa línia s’ha expressat Sergi Raset, director esportiu del club, mostrant màxima confiança en el canvi de rumb: “La primera aposta no ha funcionat, portem moltes jornades i anem mancats de punts. Hem decidit fer un canvi per reactivar la plantilla i esperem que sigui positiu. Creiem que hi ha equip per sortir d’aquestes posicions i per això arriba en Raúl. Té ganes i il·lusió per agafar el lideratge i fer créixer aquest grup de jugadors, identificats en el projecte. Entre tots ho hem de tirar endavant”, conclou Raset.

Fotos: Isaac Morchón-UE Olot

Leave a Reply