El resum de la jornada al FUTBOL BASE (11 – 12 novembre)

LES CRÒNIQUES

Un dimarts més, posem en ordre les evolucions del futbol formatiu amb un total de 8 victòries, comptant l’amistós del Sènior Femení, 2 empats i 6 derrotes. Entrem a analitzar en profunditat cadascun dels partits:

Sant Roc 2-8 Prebenjamí A

Gran introducció al partit amb molta mobilitat de pilota d’un costat a l’altre buscant amplitud i generant nombroses arribades a la porteria contraria. El resultat després de les dues primeres parts era prou contundent (0-6). En la resta del matx, els de Toni Coma van abaixar el ritme i es van quedar sense idees, contagiant-se del joc del rival. Els tècnics creuen que falta regularitat en el joc tot i les quatre victòries obtingudes.

Boscdetosca 1-8 Benjamí D
Llagostera 6-2 Benjamí B
La Canya 0-8 Benjamí A
Les Preses 8-4 Aleví E


Bisbalenc 4-1 Aleví D

Mal partit davant d’un molt bon equip. Al conjunt d’Enric Faja i Albert Quintana li va mancar intensitat defensiva i tranquil·litat amb la pilota als peus. Els futbolistes van sortir adormits i els va costar entrar dins del partit. Toca passar pàgina i pensar en el següent enfrontament.

Aleví A 2-1 Figueres
Cornellà 1-3 Infantil C

Els de Lluís Micaló es van imposar al camp del Cornellà amb una primera part en la qual es van mostrar molt superiors, tot i que el marcador no reflectís la diferència. La segona meitat va seguir amb la mateixa tònica però fins al minut 60, que és quan l’Infantil C va marcar el 0-3, no es va poder respirar tranquil.


Infantil B 1-2 L’Escala 

L’Olot va posar el futbol en una primer meitat en la qual els escalencs van aprofitar el joc directe per fer el primer gol. També van fer valer la seva major alçada per aconseguir el segon en una rematada després d’una falta. Tot i el resultat advers, els de Jordi Boix i Pol Reixach no es van enfonsar i van buscar la reacció a la segona meitat, disposant de bones ocasions però sense final feliç. Tot i quedar-se amb un home menys, l’Infantil B va continuar atacant i fruit d’això va arribar l’1-2, davant d’uns visitants que només van crear perill a pilota aturada. El cos tècnic destaca l’actitud dels nens, que en cap moment van abaixar els braços malgrat els contratemps que es van trobar.


Peralada 0-3 Infantil A

Un partit ben controlat per l’Infantil A, en un camp en el qual costava desplegar el seu futbol habitual. Els de Pere Luengo es van imposar amb certa comoditat i van disposar de més ocasions per obtenir un avantatge més ampli.


Blanes 2-2 Cadet B

L’equip ha competit molt bé durant tot el partit. El començament ha sigut igualat, però la part final de la primera part el Blanes va aconseguir dominar, gràcies el domini van marcar el gol després de una pilota centrada que va rematar el Blanes. La segona part, va començar molt malament amb el 2 gol al primer minut de la segona part. Que semblava que deixaria el partit bastant decidit. Llavors UE Olot es va sobreposar, l’equip va competir molt bé i va aconseguir empatar 2-2. Bon empatat que farà que l’equip augmenti l’autoestima. Encara es va tenir ocasió per emportar la victòria però el resultat final va ser just.


Cadet Femení 1-2 Centelles

Les olotines van encaixar la segona derrota de la temporada davant d’un rival que oferir un bon futbol i molta intensitat en el joc. Tot i avançar-se en el marcador, les de d’Alba Prat no van poder tenir el control del partit i abans del quart d’hora les visitants ja havien igualat les forces. La segona part, més disputada, va finalitzar amb gol in-extremis del Centelles, que es va emportar els tres punts dels Morrot. Una derrota per valorar la feina feta i per corregir errors de cara al futur. 


Juvenil B 6-1 Roses

Un bon partit del Juvenil B, que es va posar ben de cara en els primers minuts amb un gol a servei de córner. Tot seguit, hi va haver un impàs en el qual els jugadors no van acabar de trobar les últimes passades per materialitzar més gols. A partir de la mitja hora, els de Carles Subirana van combinar bé dues accions que van permetre arribar al descans amb un clar 3-0. A la segona meitat, els olotins van sortir igual d’endollats i podrien haver anotat dues dianes més. A continuació, l’equip es va relaxar i va propiciar que el Roses retallés distàncies, abans del 6-1 definitiu. En línies generals, bona actuació per guanyar en confiança de cara a les properes cites.


Badalona 1-1 Juvenil A

Un duel igualat al llarg del primer temps amb domini olotí de la pilota i alguna ocasió aïllada. A l’inici de la segona meitat, els de Joan Sánchez es van poder avançar amb una diana a pilota aturada. Un segon temps més descontrolat en el qual el Juvenil A va aguantar fins al temps afegit, quan els badalonins van empatar amb un llançament de falta directe.

CF Sant Jaume 1-4 Tossa 

Derrota clara del filial a casa contra un Tossa que al minut 40 ja dominava per 0-3. Suca va retallar distàncies abans dels descans però el resultat no es va moure fins en temps afegit, quan els selvatans van marcar l’1-4 definitiu. Els de Jordi Dot cauen al penúltim lloc de la classificació amb 7 punts.

Batllòria 0-5 Sènior Femení (amistós)

El partit de lliga contra La Pera es va aplaçar a causa de la manifestació de Barcelona però diumenge es jugar un partit amistós contra la Batllòria, conjunt de la mateixa lliga que descansava aquest cap de setmana. Les de Moi Dubé van provar coses noves a nivell tàctic amb un excel·lent resultat, aspecte que les farà més fortes i imprevisibles per als pròxims compromisos. Els tècnics consideren que és important veure que l’atac comença a repartir-se els gols amb un millor desplegament posicional.

Foto portada: JM Buxasas

Leave a Reply