El resum de la jornada al FUTBOL BASE (18 – 19 novembre)

LES CRÒNIQUES

El balanç d’aquest cap de setmana a les categories inferiors de la Unió Esportiva Olot ha estat de 13 victòries, 2 empats i 6 derrotes. Tot seguit entren en detall amb els resums dels partits:

Prebenjamí B 2-0 Sant Roc
Prebenjamí A 2-1 Fundescam
Ter Brugent 1-5 Benjamí D
Bisaroques 6-3 Benjamí C

Una derrota en un partit més equilibrat del que reflecteix el resultat final. Els de Ferrés i Suñer van lluitar de valent i fins i tot es van posar per davant en el marcador, però el Bisaroques va estar més fi en la definició. Tot i això, bones sensacions del Benjamí C, que ho va donar tot en tot moment.


Benjamí A 3-5 Cornellà
Ter Brugent 2-16 Aleví E 

Aleví D 9-0 Fundescam

Victòria en un partit dominat en tot moment per l’Aleví D. Després de començar la temporada amb bon joc però sense obtenir-ne resultats, el triomf ha de servir als d’Enric Faja per agafar ànims i confiança de cara als següents compromisos.


Ripollès 3-9 Aleví C

Gran partit dels nostres joves, desplegant un bon joc i imprimint una alta intensitat. El cos tècnic, format per Joel Aguilera i Isaac Moreno, es mostra satisfet amb la visible millora que ha experimentat l’equip, al qual veuen amb il·lusió per poder fer coses importants en aquesta temporada.


Alevi B 3-4 Fornells
Ripollès 5-5 Aleví A
Aleví Femení 5-0 Cabanes
Boscdetosca 1-3 Infantil C

Infantil B 4-1 Santa Eugènia

Un partit discret en el qual el resultat no reflecteix el que es va veure sobre el terreny de joc. El Santa Eugènia va disposar de les mateixes ocasions que l’Infantil B, però la inspiració en els últims metres dels de Boix i Reixach va resultar determinant. Cal destacar l’esforç dels olotins alhora de competir amb un equip molt superior fisícament.


Porqueres 1-4 Infantil A 

Un partit molt travat que l’Infantil A  no va saber interpretar del tot bé davant d’un rival que va intentar tallar el matx amb moltes interrupcions. La millor notícia, el resultat i la victòria per als de Pere Luengo i Isaac Morchón, que són tercers del grup 17 de Primera Divisió.


Cadet B 0-3 Quart 

El Cadet B va començar concedint errades que els van fer descentrar davant d’un adversari de molta qualitat, el segon classificat, un Quart que es va avançar amb dos gols en el primer quart d’hora. Just després, els de Martí Planas i Aniol Muro van ser més agressius per competir millor. Es va mantenir la tònica a la represa, malgrat que els gironins s’imposaven en la majoria de disputes i van finiquitar les esperances dels olotins amb el 0-3 definitiu en els últims minuts.
 
Cadet A 2-3 Blanes

Un molt bon partit de futbol per part dels dos equips. La primera part va ser igualada amb ocasions a les dues bandes, però van ser els blanencs els que hi van posar l’efectivitat per davant del joc vistós dels de Ketxa i Barris. El cos tècnic assenyala que cal continuar treballant fort per estar més preparats en aquests partits tan exigents.


Cornellà Terri 0-8 Cadet Femení

Un compromís que, atenent la classificació dels dos equips, es presumia de baixa dificultat i així va ser. Les olotines van resoldre fàcilment el matx amb un clar 0-8. Les d’Alba Prat ja guanyaven 0-5 en el minut 20 d’un duel que va servir per posar en pràctica conceptes tàctics i per repartir minuts entre totes les jugadors. Cal seguir endavant per preparar el partit de d’aquesta setmana contra el líder de la categoria.


Porqueres 2-2 Juvenil B

Tot i que el xoc va començar molt bé amb un gol en la primera arribada, ja s’intuïa que no seria un bon dia per al Juvenil B. Els garrotxins van tenir molts errors en les accions tècnics fruït de la relaxació en veure’s per davant en el marcador. El joc no era fluid i els de Subirana i Barnadas no van ser capaços d’ampliar l’avantatge. És més, va ser el Porqueres qui va empatar just abans del descans en un llançament de penal. A la segona part, l’Olot  va estar més encertat i va generar diverses ocasions, una d’aquestes materialitzada amb un bon cop de cap. El partit es posava de cara però els locals no es van rendir i van tornar a igualar les forces. La falta d’encert va condemnar als olotins, en un enfrontament discret que ha de servir per millorar aspectes de cara al futur.


Juvenil A 6-0 Cardedeu

Primera part molt igualada amb certa dificultat a l’hora de generar situacions de perill. Tot i que els visitants també van mostrar-se en alguna ocasió aïllada, els de Joan Sánchez van marxar al descans amb un 1-0 favorable, avantatge que es va incrementar a la represa amb bon joc i més contundència a l’àrea rival. 


CF Sant Jaume 2-4 Cassà 

Nova ensopegada a casa dels de Jordi Dot tot i que van ser capaços d’igualar el gol inicial del Cassà amb resposta fulgurant de Rovirola. Els visitants, però, van tornar a veure porteria abans del descans (1-2) i a la segona meitat van augmentar la renda (1-4). Pol Reixach va situar el 2-4 definitiu, una desfeta que deixa el filial de la UEO en l’última posició del grup 1 de Segona Catalana.

Sènior Femení 8-1 Porqueres

Setena jornada de lliga davant d’un rival, el Porqueres B, que va jugar amb una clara intenció defensiva. Les visitants, amb pocs metres de distància entre les seves línies, esperaven pacientment sortir a la contra mentre resistien als atacs de les olotines. Això va succeir fins al minut 25, quan les de Moi Dubé van obrir el marcador després de diverses arribades destacades. Després del descans, el Sènior Femení va sortir a sentenciar el partit i ho va fer a través de la pilota aturada (4 gols de córner i un penal), a més de dues bones jugades trenades per deixar un contundent 8-1 en el marcador.

Foto portada: JM Buxasas

Leave a Reply