El resum de la jornada al FUTBOL FEMENÍ (18-19 novembre)

LES CRÒNIQUES

Tot seguit entren en detall amb els resums dels partits:

Aleví Femení 5-0 Cabanes

Cornellà Terri 0-8 Cadet Femení

Un compromís que, atenent la classificació dels dos equips, es presumia de baixa dificultat i així va ser. Les olotines van resoldre fàcilment el matx amb un clar 0-8. Les d’Alba Prat ja guanyaven 0-5 en el minut 20 d’un duel que va servir per posar en pràctica conceptes tàctics i per repartir minuts entre totes les jugadors. Cal seguir endavant per preparar el partit de d’aquesta setmana contra el líder de la categoria.


Sènior Femení 8-1 Porqueres

Setena jornada de lliga davant d’un rival, el Porqueres B, que va jugar amb una clara intenció defensiva. Les visitants, amb pocs metres de distància entre les seves línies, esperaven pacientment sortir a la contra mentre resistien als atacs de les olotines. Això va succeir fins al minut 25, quan les de Moi Dubé van obrir el marcador després de diverses arribades destacades. Després del descans, el Sènior Femení va sortir a sentenciar el partit i ho va fer a través de la pilota aturada (4 gols de córner i un penal), a més de dues bones jugades trenades per deixar un contundent 8-1 en el marcador.

Leave a Reply