La UEO es solidaritza amb l’ANC i Òmnium Cultural

La Unió Esportiva Olot va dirigir la setmana passada una carta a les agrupacions locals de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural convidant als seus presidents empresonats a l’Estadi Municipal. Aquesta invitació continuarà vigent mentre Jordi Sánchez i Jordi Cuixart restin a la presó i com a acte simbòlic deixarem dos llaços grocs en dues cadires buides a la llotja. Aquest és el nostre humil gest com a forma de protesta davant de l’injusta i greu situació que estan patint. Desitgem que tot plegat es solucioni ben aviat i que els presidents puguin tornar amb les seves famílies. Tanmateix, la UEO reafirma els valors de la llibertat d’expressió, els drets democràtics i la tolerància zero a la violència i a la repressió.

Leave a Reply