El resum de la jornada al FUTBOL FEMENÍ (25 – 26 de novembre)

LES CRÒNIQUES

Continuem creixent dins del futbol femení, partit a partit milloren les sensacions. Us deixem les cròniques d’aquest cap de setmana:

Benjamí Femení 0-0 Fundescam

Primer punt de les més petites de la casa, una mostra de la millora que van experimentant dia rere dia. Les de Júlia Duran i Laia Puig van trobar recompensa a l’esforç i sacrifici amb el primer empat a la lliga en un partit molt igualat. A seguir treballant!


Llers 9-0 Aleví Femení

(pendent crònica)


Cadet Femení 0-4 Cabanes

Gran actuació del Cadet Femení, que va aconseguir plantar cara al líder de la classificació. Dues errades en defensa i un penal van permetre al Cabanes avançar-se en el marcador i dominar el partit. Tot i això, les d’Alba Prat no es van rendir en cap moment i van tenir diverses oportunitats de gol que no van poder materialitzar.


Flaçà 0-18 Sènior Femení

Un partit davant d’un conjunt que es va presentar amb nou jugadors sobre el terreny de joc i en el qual les olotines van intentar jugar de la manera més seriosa possible amb respecte davant d’un rival tocat per les lesions i amb futbolistes noves o que feia temps que no jugaven. El resultat, doncs, va ser el de menys i les jugadores del Flaçà van agrair el fairplay mostrat per al conjunt de Moi Dubé, que va buscar generar ocasions amb jugades treballades i no en joc directe o en pressions que no els haguessin permès desenvolupar el matx amb un bon ambient.

Leave a Reply